Sonet o klínu

sonet
» autor: radek oslov
Pohladí prsty vonící stín
co žena v sobě ukrývá
je v něm vášeň,tolik chladivá
zažeň oheň,a v něm splín

Zkoušet dotknout se ráje
co svou všednost poznává i tají
sny se krásně tolik zdají
to nikdy neroztaje

Pahorek hořkostí,bolesti krás
vteřiny zapomnění
zámek odemkne,a dál jen žije

Kde ukrývá jen čas
co se nepromění
dál se leká,svého dalšího ráje.
Tipů: 7
» 19.10.14
» komentářů: 3
» čteno: 468(13)
» posláno: 0


» 19.10.2014 - 22:08
že to je leklín...
» 20.10.2014 - 10:09
enigman-neznám odpoveď
» 20.10.2014 - 13:23
dlouhé přemýšlení nenalezlo odpověď, ale cosi mne drželo....
CJ

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Co šeptal... | Následující: slovíčka krás
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
Dueta2 [3]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.