ze snáře / A.H.

..
» autorka: hanele m.
 

     ..Všechno dává perfektní smysl. I tahle rozlehlá budova plná místností které míjím na cestě za svým cílem. Vím, že to potřebuje a tak se nebojím hledat. Otevřenými dveřmi prázdného nehlídaného pokoje to zahlédnu a vejdu, abych to odnesla. A.H. tu není, ani jeho muži nejsou nikde nablízku. Posbírám všechny STRENG GEHEIM složky v barvě Davidovy hvězdy a najednou vím, že o mně ví. Utíkám, tak mě muži A.H. honí a protože mě honí, chytnou mě chvíli po té, co vběhnu do pokoje, kde se chci schovat. Stihnu odhodit složky za opěradlo vysokého křesla, které stojí v rohu. Jak letí vzduchem, stanou se z nich moje červené a zelené polštáře a zapadnou.

Mučí mě. Vím o tom, protože to dělají vždycky, ale vlastně nic takového nevidím ani to na sobě necítím. Přesto kvůli mučení nakonec odevzdám všechny špuntovky a zásobu špuntů z tajné skříně, aby s tím přestali.

Najednou je v místnosti dalších sedm nebo osm žen a A.H. ke všem vlídně a s laskavým úsměvem promlouvá. Všechny nás zve na nějakou oslavu – pořádá pro nás hostinu s tancem. Znám tu masku vlídnosti a laskavosti z rubu a nevěřím mu. Pochopím, že nás chce zmanipulovat kvůli blížícím se volbám a postavím se k němu čelem. Dívám se mu do očí a vyčítavě k němu hovořím a v tu stejnou chvíli vím, že to je obrovská chyba, že mě nechá odstranit, aniž by odložil svou masku. Přesto musím mluvit pořád dál a dokonce zvyšuji hlas. Vidím jak jeho muže a ještě víc moje ženy zachvacuje panika. Mají plno strachu, tam kde on má šílenství. Vidím spoustu hnědých očí a každé jsou jiné. Všichni víme, co se stane.

A.H. se nakonec opět usmívá a já slyším chraplavý sykot jeho hlasu: „Stejně si s vámi jednou pořádně zatančím..“


 

 
Tipů: 7
» 21.07.14
» komentářů: 3
» čteno: 577(18)
» posláno: 0


» 21.07.2014 - 19:51
výklad snů říká:
A.H viděti
po 3 dny je mysl temná
ST za Davidovic famílii.
» 22.07.2014 - 16:20
krizekkk
,) ST
» 24.07.2014 - 19:53
pro hvězdy chtěl tančit?
ta jeho temná...

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: tady a teď | Následující: reflexe
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
online
Květka Š., Marťas9 [2]
narozeniny
Dueta2 [3]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.