McLennon II.

Další slash, pár John/Paul. Koho by to pohoršovalo, ať to nečte:) Všem ostatním přeji hezké počtení. Takže, kdo bude fantazírovat se mnou? :)
» autorka: JPslash
"Ach můj bože! Tak já to budu dělat s Johnem Lennonem! To je skvělé!" Dívka s vysoko vyčesanými vlasy v puntíkovaných šatech se rozpouštěla blahem. Mladý muž naproti ní si zrovna sundával triko.
"Pšššš, už nemluv." Zamračil se a prohlížel si dívku, která stála naproti něj. Tentokrát si vybral pěkný kousek, jen kdyby tak nekřičela.
"Nemůžu tomu uvěřit! Proboha, Ty jsi fakt John a já teď s Tebou budu mít sex!" Poslední slovo skoro vykřikla. John převrátil oči.
"Buď už zticha, nebo sem někdo přijde." Začal si rozepínat kalhoty, když se na něj ta dívka vrhla vší silou, až musel udělat krok vzad. "Tohle mi holky neuvěří! Miluji Tě, udělej mi dítě! Páni, John Lennon!"
"Tohle je k ničemu." zavrčel John a surově od sebe dívku odehnal. Zapl si kalhoty a s trikem v ruce opouštěl malou místnost. Chvíli mu trvalo, než se značně opilý vypotácel ven a po cestě praštil do vývěsní tabule, která hlásala, že za dveřmi jsou toalety. Domotal se do hotelového baru a rozhodl se jít rovnou ke zdroji. Sedl si na barovou stoličku a na číšníka štěkl něco o whiskey. Stačil do sebe hodit dvě, než k němu přišel Paul.
"Proč si neoblečeš triko?" zeptal se ho.
"Protože nechci!" vyštěkl mu John na oplátku a triko hodil daleko za sebe, kde se o něj okamžitě začalo prát devět fanynek. John se jen znechuceně otočil. Paul pokrčil rameny a přisedl si k němu.
"Stalo se něco?" Už se skoro bál, že na něj John bude zase křičet. Následovalo ale mlčení, tak mlčel taky. Po chvíli se John uklidnil a rozpovídal se. Sice se mu trochu pletl jazyk, ale rozumnět mu bylo i tak.
"Jde o holky, už mě fakt štvou, všechny jsou stejné. Nemají žádný mozek ani názor. Jen co zjistí, kdo jsem, chovají se jako slepice." naštvaně praštil do stolu. "Chápeš, co tím myslím?" podíval se na Paula zamlženýma očima.
"Jo, chápu. Tak je nech být a počkej si na tu pravou. Jako já, nepotřebuju mít každý večer nějakou holku." rozhodně pronesl a uhladil jsi patkou na čele.
"Ale potřebuješ, každý to potřebuje," rozumoval John, "to, že u toho nemusíš mít holky neznamená, že to nepotřebuješ. Moc dobře vím, co jsi dělal včera v koupelně!" zatvářil se vítězoslavně.
"To není pravda!" řekl Paul a zřetelně mu zrudly uši. John se rozhodl, že už Paula potrestal dost a tak se rozhodl raději změnit téma. "Kde jsou vlastně ostatní?" zeptal se.
"George už tak dvě hodiny spí."
"Ten se nikdy nepoučí, že?" Zasmál se John. "A Ringo?"
Paul jen ukázal za sebe, kde stál Ringo a vášnivě líbal dlouhonohou blondýnku. Oba zakroutili hlavou. "Ten má holku vždycky. Každý večer si nějou přivede."
John si objednal další whiskey a zapotácel se na židličce. Paul ho sledoval starostlivýma očima a rozhodl se zakročit. "Půjdeme spát, Johne. Je pozdě. A tohle vypiju já." vytrhl Johnovi dvojitou whisky a najednou ji do sebe otočil.
"Co si o sobě sakra myslíš, McCartney?! Přestaň mi dělat matku!" rozkřičel se na něj John. "Proč musíš být vždycky tak starostlivý?" zavyl a vrhl na Paula naštvaný pohled.
"Nedělám Ti matku, jen máš dost a zítra hrajeme koncert. Jsi namol."
"A ty jsi suchar." odekl mu John, ale to už ho Paul držel kolem pasu a vedl ho hotelovou chodbou.
"Neumíš se odvázat, v tom to je, jsi suchar a hotovo."
"Ne, to nejsem." odpověděl mu suše.
"Ale jsi, jen se na sebe podívej, pořád ten dokonalý a upravený a zdvořilý cukoušek Paulie!" štěkl na něj John a vešel do dveří hotelového pokoje, které Paul odemkl.
"Přestaň, jsi opilý." Paul už ztrácel trpělivost.
"Tak řekni, kdy ses naposledy odvázal, no? Kdy jsi naposledy udělal něco šíleného?" dorážel na něj John.
"No, docela nedávno. Teda... Myslím, že jo." zaváhal Paul, zavřel dveře a opřel o zeď padajícího Johna.
"Tak to dokaž! Udělej něco šíleného! Dělej!" hecoval ho.
"Nechovej se hloupě, Johne." začínal být opravdu naštvaný.
"Tak sakra něco udělej, třeba mě polib!" Zakřičel na něj, když ho umlčel náraz na zeď a dotek Paulových rtů. Ten mu vtiskl zuřivý polibek a oddechujíce se odtáhl.
"Stačí Ti to, Lennone?" snažil se popadnout dech.
"Neřekl bych." vydechl a omotal ruce kolem Paulova krku. Přetočil ho zády ke zdi a přitlačil ho ke zdi celým tělem. "Jsi mnohem lepší, než všechny holky. vydechl mu do ucha a vášnivě ho políbil. Když začal pociťovat tlak v kalhotech, rozepnul zip a nechal je spadnout na zem. Pohladil Paula po zádech a vydechl vzrušením.
Celou událost najednou přerušil zvuk otevřených dveří a do chodby vešel George. Pískal si nějakou písničku a bez výrazu prohodil: "Jdu jen na záchod."
Oba se od sebe odtrhli tak silně, že John díky kalhotům u kotníků a alkoholu v krvi neudržel rovnováhu a spadl na zem. Paul se ho pokusil zvednout, ale nakonec stejně skončili na zemi oba. V tu chvíli George zrovna opouštěl toaletu a oba kamarády na zemi jen lhostejně překročil pokračuje zpět do postele.
John s Paul se na sebe podívali. "Jak tohle vysvětlíme?"


It's been a hard days night...
Tipů: 1
» 28.06.14
» komentářů: 0
» čteno: 855(2)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: McLennon I.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.