Profesionál - úvod (1.kapitola)

Profesionál a především zabiják, který nenechává po svém činu vůbec žádné stopy a pro policisty je opravdu téměř beznadějné jej dostihnout … Avšak i ten nejlepší udělá někdy chybu a jinak tomu není ani u profesionála, který se sice jedné chyby dopustí, ale kriminalisty velmi chytře obelstí a jejich vyšetřování začíná opět od začátku. Na tohoto profesionála, který zabijí bez identity a bez jména (pouze na objednávku, avšak v utajení) je téměř nepolapitelný a tak jsou naň ho nasazeni ti nejlepší agenti, aby odhalili alespoň jeho identitu a časem(kterého mají málo) ho mohli dostihnout, než dojde k další vraždě … Podaří se kriminalistům, dostihnout velmi chytrého vraha, který vystupuje bez identity? … Tak čtěte tento příběh.
» autor: Rusell McDonald
Byla již tma, když v pouličním světle byl vidět obrys pobíhajícího muže, směrem … Běžel s jakýmsi kufříkem … Poté běžel po požárním schodišti směrem na střechu jednoho ze starších domů ve čtvrti Bronx. Opatrně, pomalu a hlavně potichu otevřel kufřík, kde ležela velmi kvalitní a dobrá odstřelovačská zbraň Dragunov … Nejdříve vzal zbraň na kterou připevnil nožky … Poté když už měl u zbraně nožky, připevnil si velmi kvalitní optiku na zbraň.

Přikrčil se a jeho prsty byli na kohoutky připraveny na pravou chvíli stisknout a zasáhnout svůj cíl a pak zase v tichu odejít, jak jsem přišel, aby nikým nebyl spatřen … Nesměl být ani vidět u nějakého pouličního osvětlení, tam vás mohou chytit i fízlové ….

Stále čekal, poněvadž jeho cíl tedy oběť ještě nebyla ve správné pozici, aby si byl jist, že zasáhne hned první ranou … stále čekal a již začal být lehce nervózní, ale stále vyčkával a doufal, že jeho oběť bude ve správné pozici, aby on mohl jen stisknout kohoutek a mohl zasáhnout hned na poprvé.

Zhruba za deset či možná za patnáct minut se jeho oběť objevila přesně tam, kde ji chtěl mít. Jeho prsty byly připraveny na stisk kohout(k)u zadíval se do své velmi kvalitní optiky a už jen tichým hlasem pronesl: „ Hasta vista baby „ … A stiskl kohoutek, a ze zbraně vyletěla kulka ráže 6.5 milimetru, která zasáhla nic netuší oběť, která se bolestí svalila na zem … Avšak vystřelil ještě jednou, a zasáhl i svou druhou oběť, byla od krve protože oběť zasáhl do krční tepny … Profesionál byl jeden z nejlepších odstřelovačů vůbec … Zbraně to bylo jeho koníček a jeho život zároveň – jeho počet obětí vzrůstal od každé jeho akce a už přestal zabíjet na objednávku. Už zabíjel ,,jen tak pro radost,, .

Oběti, které potřeboval a chtěl zabít, tak zabil a nyní svoje náčiní sbalil a z daného místa se tak rychle vytratil, jak tam přišel. Avšak druhý den, měl ještě záludnější a promyšlenější plán než byl jeho první a měl ho opravdu promyšlen do detailu, nic totiž nechtěl ponechat náhodě.

Druhý den, začal pro profesionála jako obvykle, šel do svého sklepa pro munici a pro svoji odstřelovačskou zbraň Dragunov, která byla jeho oblíbená avšak, vzal si sebou náboji větší ráže poněvadž tentokrát chtěl obětem zasadit více ran … Chtěl, aby co nejvíce jeho oběti trpěly.

Opět šel po požárním schodiště, avšak byl na jiné střeše … Opět si připravil svoje náčiní a jeho oběti byly na pozicích na kterých je chtěl mít až na jednu, ale neměl tolik času a nemohl vyčkávat …

Nabil a vystřelil, první jeho oběť se skácela na zem, avšak na druhou oběť, která byla v jedné místnosti spolu teď již z mrtvou obětí, tak musel rychle nabít a vypálit … Udělal to a již zabil druhou oběť, ale teď stále neviděl třetí oběť, a tak se rozhodl, že vyčká … Ale zbraň měl jako vždy nabitou a prsty na spoušti … Najednou uviděl oběť v zaměřovači a vystřelil, jenže co se stalo, tak tomu nemohl uvěřit … Oběť se na poslední chvíli sehnula pro něco na zemi a nejlepší odstřelovač Profesionál poprvé za zabijáckou kariéru minul … Nezbývalo mu již moc času a proto se rozhodl, že sbalí své náčiní a vrátí se sem zase jindy a tuto oběť zabije tak jako ještě nikdy žádnou předtím oběť nezabil.

Vzal si svůj kufřík a už začínalo být šero a tak přidal do chůze, aby ho nikdo nezahlédl a neměl důvod k podezření. Nakonec se mu to podařilo a došel do bezpečí až domů aniž by ho někdo zahlédl či pozoroval. Když přišel domů udělal si rychlou snídani, pustil si televizi, aby si poslechl ranní zprávy a k tomu upíjel právě uvařenou kávu s cukrem a mlékem.
Tipů: 4
» 24.02.14
» komentářů: 2
» čteno: 881(9)
» posláno: 0


» 02.03.2014 - 21:32
Doufám, že to bude mít pokračování!
» 28.04.2014 - 23:08
kdyby bylo toto dílko rozpracovanější a případně i nějaký kratší a výraznější, určitě bych dal st za úvod, ale takto jsem nucen napsat pouze tip

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Cesty v životě | Následující: Na Mostě
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
nováčci
intuista
narozeniny
Gándhí [8]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.