CESTA DO RÁJE

doba šla a konce jí není...
» autor: ještěr
Začalo to dávno, už ve starém Egyptě znali kříž, hojně používaný Římany, spousta otroků poznalo tento energetický zářič na své poslední cestě.

I ten, kterého ctíme dodnes.

Po jeho smrti začala nová duchovní etapa lidstva. Nevím, jak ji Ježíš zhodnotí…
Vznikla sekta křesťanů, jejich ortodoxní větev skončila hromadnou sebevraždou při Titově návštěvě chrámu v Jeruzalémě. Byl prý znechucen jeho zničením.
Nicméně křesťanství šlo svou cestou dál. Východořímský císař pocítil jeho sílu, zavedl ho jako státní náboženství, i bibli nám sestavil. I začali se slavit Vánoce jako odpověď na svěcení slunovratu pohany.

Doba šla…

Tady fungovalo pohanství. Krásné záušnice se v tomto prostoru nosily 2000 let. Systém posvátných hájů zděděné po Keltech plné ochočených a hlídaných běsů, uctívaní mrtví se zjevují jako holubice nebo krkavci, lidé je pravidelně navštěvují a s nimi hodují. Tehdy vznikl základ kraslic. Dům se stavěl tam, kde si lehla kráva, postel se dávala tam, kde ležel pes, ohniště, tak, kde ležela kočka.
Nelidé se potloukali po kraji, své vchody do podzemí měli otevřené. Mocné děvy pomáhali lidem. Víly, vodníci, hejkalové, polednice byli koloritem života. Lidé věděli, jak se k nim chovat, kde zapalovat ohně, kde se milovat, aby byla lepší úroda. Navázali smlouvu s lesem. Dodnes se staví maje a lidé neví proč. Zbylo jenom to houbaření…
(Dnes máme patogenní zóny, domy smrti…)

Doba šla…

Přišlo křesťanství, kříž, výkonný zářič, silnější než menhir, noví kněží. Přinesli víru v jednoho Boha a za ocas sebou přitáhli ďábla.

Doba šla…

Nejprve to bylo nesmělé, na starých posvátných místech se začaly stavět kříže, pak kaple, kostely a kláštery. Společenství kněží s časově rozvrženými modlitbami, zpěvy, meditacemi … a možností se napojit na morfologické pole.
Co je morfologické pole? Informační pole bez ladu a skladu. Je potřeba klíče ke správnému čtení. Asi ho znali. Je to svět nelidí, démonů, který se stal díky husčí a husčí síti zářičů víry domovem všeho zlého, kde nakonec skončí i padlí andělé, staří bohové a nakonec i sám ďábel.
Brány do tohoto světa jsou zavřené. Nelidé, kteří to nestihli, bloudí po kraji. Žijí z energie umírajících zvířat. Na oplátku u nás vzbuzují touhu po krvi, jsme jediná bytost na světě, která zabije jen tak z rozkoše.
(Dnešní jatka, kde zabíjíme tisíce zvířat, může byt docela zajímavé místo.)

Doba šla…

Síť rostla, lidé dostávali startovací drogu, tělo páně, kněží navíc i krev páně. Lid byl připraven poslouchat, ale neslyšel, kněz slyšel a tlumočil… informace patřičné…
Každá společnost vytváří duchovní náboj a vzniká gregor, bytost žijící z energie modlících se lidí, za odměnu chrání společenství před krvavými démony.
Kněží brzy zjistí, že za válek energetické pole funguje lépe. Ono to fungovalo odjakživa, obětiny obilí, zvířat a lidí vždy prudce zvyšovala energii.
Tehdy vznikli první správcové sítě. Udržovali ji v chodu, chránili ji proti virům, ty upalovali, budovali kostely, kláštery. Nápad na prodej odpustků cesty do ráje ,se úžasně rozjel, jak je ten majetek sladký… Vzniká paměťové pole, papež se stává vládcem lidských duší. Vzniká duchovní monopol na ovládání lidstva.

Docházelo i k tomu, že vznikala společenství lidí, která nesouhlasila s danou doktrínou. Pominu gnostiky a připomenu sekty, které měly velmi zvláštní názory.

Existence dvou bohů Vyšší Bůh – tvůrce ducha a dobra
Nižší Bůh – tvůrce hmoty a zla
Někteří měli navíc: Bůh otec – plodivá přírodní síla

Jiní tvrdili: ctíme pouze Ježíše a apoštoly, odmítáme majetek a církev, Jehova je démon zla a hmoty, svět je stvořen jako vězení pro duše

Vrcholem bylo: každý má Boha jakého chce, dobří dobrého, zlí zlého…
Na některé poslali křižácké vojsko, jiné upálili…

Doba šla…

Dojde ke vzpouře, zářiče jsou ničeny, rozbijí se církevní informační síť, démoni jsou vypuštěni… pro naši vlast to má zničující důsledky. Po spálené zemi řádí krvaví démoni, husitské jednotky ani nevjíždějí do Tábora s vědomím, co vozí s sebou, dochází k nesmyslnému zabíjení, pravda i k bitvě vyhrané zpěvem… Krajina je zase plná nelidí… lidé se brání přírodní magií.
Chvíle klidu s Jiříkem… jenom chvíle…

Doba šla…

Strašné věci se řítí na tuto zemi…
Vytvoření brány děsu – poprava českých pánů na den slunovratu 21. Června… má to sloužit k ochromení lidí v této zemi… účinek zesílili naražením hlav na kůly, jako silné zářiče energie…

Doba šla…

Ještě strašnější pohroma. 30letá válka. Vrací se démoni, víc je jich lidských, chovají se křesťansky, koho mohou, zabijí, … protestanti…katolíci… kostely vypálené, města pobořená, zářiče zničené, lid v plen vraždícím soldateskám…vznikají poruchy osobnosti-vlčí člověk, klesající na všechny čtyři, dychtící po krvi a syrovém mase… důsledek mozkového vyčerpání… Krajina zdevastovaná, vše ukradeno, statky prázdné, dědiny spálené, ženy znásilněné…

Doba šla…

Přichází malý zázrak. Baroko. Doba znovunastolení kříže. Krajina je začleněna do programu pacifikace. Vzniká boží krajina známá dodnes. Klid a pohoda. Ďábelský plán, jak potlačit jakýkoliv vzdor Čechů. Stávají se ovcemi rakouské koruny. Je s podivem, že habsburská říše kopíruje přesně plánovanou říši Otakara II.
Dojde k velké katolizaci obyvatelstva. Morfologické pole se stalo domovem ďábla. Největším paradoxem je, že dochází k zhmotnění představy ďábla, vyvolali ho z nevědomí a dali mu konkrétní podobu. Ďábel se stane vymítačem sama sebe.

Pálí se ostošest, pálíme čaroděje, raději čarodějnice, spojence ďábla… Upalují je lidé, kteří sami propadli ďáblu, tančí nad majetkem upálených a neví kdy přestat…

Doba šla…

Stav je neudržitelný. Ďábel je silnější, než si mysleli. Zhroucení morfologického pole také nejde, došlo by k porušení polarity dobra a zla… informační pole přechází pod řízení vládců světa.

Zlikvidovali kláštery, poutní místa, poustevny, pradávné svatyně. Vytvořili hráz přímo v hlavě lidí. Ti co náhodně uslyší signál z morfologického pole, jej budou považovat za halucinace, sen… démoni neexistují z logiky pravé hemisféry, jsou zakázáni, neexistují, pokud ano je to projev schizofrenie.
Školní výchova bude učit vnímat svět správně, jako stroje. Vše co není racionální, je blud.

Doba šla…

Církev povolí národní jazyky při mši. Otočí oltáře k lidem. Mystika chrámu padne. Kněz se modlí opačně. Na západ, ne na východ. Tělo i krev páně ztratí sílu…
Spousta lidí se modlí, k čemu? Ke komu? Mají v sobě Boha i ďábla…
Spousta lidí se nemodlí vůbec…. Vzniká New Age… šamanismus…
Touha kněží po majetku a moci zůstala… Ježíš mlčí

Doba šla…

Vzniká nová síť, celosvětová – internet, opět máme správce sítě, zase chytají viry, snad nás nebudou upalovat… tentokrát mají přístup všichni… bohužel…
Zářičů ubývá, o mrtvé se nikdo nestará… dřív se báby tři dny modlili nad nebožtíkem a vedli ho do světla…, my programově vytváříme beztělce, bytosti umírající v nemocnicích, na silnicích, udrogované, zabité… a nikdo je nevodí do světla… kněží to neumějí… divíme se, kolik trestných činů máme… nejsme náhodou již ovládání beztělci, kteří nemohou byt bez energie drog, chlastu, sexu, vraždy…?

Cesta do ráje neexistuje, všechny cesty jsou podvod.

Jediná cesta do Ráje je v našem srdci, uvnitř člověka…


Komenský
Tipů: 3
» 28.12.13
» komentářů: 4
» čteno: 1368(13)
» posláno: 0


» 28.12.2013 - 11:47
Napsané excelentně...já bych jen dodala že je taky třeba přijmout své lidství,pořád se snažíme mít vše sterilní ale to zkrátka nejde...a kdo se setká se smrti v přímém přenosu ten ví...
» 28.12.2013 - 14:24
la loba: děkuji, přečti si moji práci příběh bohů tam je to načrtnuto, jak je to s lidstvím...
» 28.12.2013 - 19:06
"démoni neexistují z logiky pravé hemisféry, jsou zakázáni, neexistují, pokud ano je to projev schizofrenie.
Školní výchova bude učit vnímat svět správně, jako stroje. Vše co není racionální, je blud."

myslím, že tohle tak trochu ukazuje, co má škola dělat: mýtit bludy. :)
Nicméně ta úvaha, řek bych opět není úvaha, ale kotrmelce vizí (nebo možná bludů). Už jsem se k tomu někde dost stroze vyjádřil. Čímž může mít pro někoho mnohem větší sílu, než kdyby to byla úvaha "podle pravé hemisféry".
» 08.01.2015 - 20:49
ewon: mnoho lidí nezná historii, pak jsou velmi náchylní poslouchat polopravdy dnešního světa...

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: ŠTĚDROVEČERNÍ | Následující: CESTA

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.