Nemocná báseň

» autorka: Gee20
Obloha černá a venku lije,
do toho chytla mě atrofie.
Teď jen zjistit, zda ta diagnóza,
horší je, než-li má silikóza.
Plíce rozedrané, v nose žádný cit...
"Budu, pane doktore, rentgen chtít!"
Abych věděl, zda uvnitř mého těla,
srdce mé ještě nějaké pohyby dělá.
Jó, žije se těžce na pokraji života,
než člověka zasáhne jednou provždy němota.
Tipů: 7
» 02.09.13
» komentářů: 2
» čteno: 758(12)
» posláno: 0


» 02.09.2013 - 10:30
I bez rentgenu vím, že srdce ti bije, bez toho bys tuhle básničku nenapsal. Pesimistická, ale rozumím jí. ST
» 02.09.2013 - 12:17
někdy i báseň musí být nemocná...ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Zábavný tyjátr | Následující: Světla neonů

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.