Je narůstající homoxexualita skutečná budoucnost lidstva a tím i jeho jistý zánik?

Od letošního oslavného dne gayů a lesbiček a její silné propagace médii, mě stále více přepadá neodbytná, plíživá obava z budoucnosti homo sapiens.
» autorka: vanduledve
Ptám se - proč je náhle poslední léta tak velký zájem o pozitivní propagaci této nemoci - homosexuality?
Proč se naopak nehledá lék na tuto nemoc?
Kdo vlivný a mocný na ní má tak velký zájem, že se zvyšuje propagace médii?
Pro koho tento pomalý, ale jistý zánik lidstva může být přínos?
Kdo jsou ti Velcí bratři, kteří nás - zdravé - přesvědčují, že homosexualita není žádná nemoc, ale přirozený vývoj člověka?
V mnoha "civilizovaných" zemích, včetně té naší, jí náhle vlády začaly vzývat, umožňují oficielní sňatky těchto nemocných lidí a nyní se vedou diskuze o možnosti adopce dětí těmito homosexuálními páry ?!
Jaký vliv asi tak může mít na psychiku zdravého dítěte dívat se, jak se jeho "rodiče" stejného pohlaví líbají a souloží?
Myslíte, že pozitivní?
Možná, že ano, ale věřte, že jen do té doby, než se ocitne ve společnosti zdravých dětí s rodiči opačného pohlaví.
Pak pro něj nastane velké psychické trauma.
Nejenom, že se bude velmi divit, že jeho rodiče jsou dva muži nebo dvě ženy a ne, jako u ostatních muž a žena, ale jeho vrstevníci jej budou celé dětství týrat posměšnou šikanou.
Jaký vliv to asi bude mít na jeho další psychický vývoj?
Věřte, že zoufale negativní.
Jaké osobnosti z nich asi vyrostou?
Věřte, že v drtivé většině nesebevědomí lidé, s celoživotním pocitem odlišnosti.
Proto nesmlouvavě a důrazně nesouhlasím s propagací této nemoci - homosexuality a už vůbec ne s možnou adopcí dětí těmito nemocnými páry.
To však neznamená, že těmito lidmi opovrhuji! To pozor! Naopak.
Já je velmi lituji.
I mezi nimi je mnoho slušných lidí a jednoho takového muže mám i ve své blízkosti. Je to inteligentní, milý mladý muž, kterého jsem mateřsky "adoptovala", protože jeho rodiče přenechali jeho výchovu babičce.
A věřte nebo ne - mám ho ráda.
Tipů: 0
» 15.08.13
» komentářů: 18
» čteno: 1149(17)
» posláno: 0


» 15.08.2013 - 19:36
Proč se naopak nehledá lék na tuto nemoc?

..To myslíš vážně?
Připadá mi to jako agitka pana Hájka
slova středověku,
..a vůbec:-(
(nejsem 4%)
» 15.08.2013 - 20:01
krizekkk
Homosexualita není nemoc. Je to dávno prokázaný fakt. Doba je doba, přeje povrchnosti ve všem. Ve vnímání, propagaci, chápání. Kdybych byl homosexuál, Tvá úvaha by mě nasrala. Nebo taky ne, podle toho, kdo, jak, kde a v jaké době by mne vychoval. Chápu Tvé rozladění, ale zkus se více nezabývat druhými, nýbrž sebou. Ve vší úctě.
» 15.08.2013 - 20:04
6
Hledám lék na barvu kůže, očí, vlasů. Na pihy a platfus. Na víru i nevíru. Hledám lék na lež. I na pravdu.
Je to zoufalé.
» 15.08.2013 - 20:11
Málo se ví, za jakých okolností se "homosexualita vyňala ze seznamu deviací a není považována ani za poruchu", jak tvrdí sexuolog Petr Weiss. Někteří psychatři tvrdí, že se tak stalo v roce 1971 po "brutálním nátlaku" homosexuálních akademiků a politiků. Jedním z nich je věřící psychiatr Kolumbijské univerzity v New Yorku Robert Spitzer, který dnes tvrdí:

"Vyškrtnutí homosexuality ze seznamu psychických poruch byla chyba. Tehdy jsem uvěřil, že člověk nemůže svou sexuální orientaci změnit. Dnes vím, že je to falešné. Vysoce motivováni homosexuálové se mohou stát heterosexuály. Homosexualita je léčitelná. Z mého výzkumu vím, že 2/3 mužů a téměř polovině žen, kteří byli nábožensky motivováni, se podařilo terapií navázat heterosexuální vztahy a po pěti létech uzavřeli manželství." (Neues Leben, 5/1999)
» 15.08.2013 - 20:12
A včil teď mudrujte :D
» 15.08.2013 - 21:08
nechci ani nebudu mudrovat,
ale mám pro tebe nabídku
pan Boblig z Edelstadtu
shání asistentku;-)
» 15.08.2013 - 21:14
zenge: Díky za nabídku, ale nemám čas na práci ;) Jsem ráda, že už mohu odpočívat. Už takhle nestíhám sledovat politiku, šířit čerstvé, zajímavé zprávy a reagovat na komenty mých přátel z FB. Jsi hodný. :D
» 15.08.2013 - 21:15
a když tak bojuješ a dáváš odkazy
koukni na EU portál(foto s Klausem)
dyť tam ty klucí by mohli dělat reklamu na duhovej ten (strašnej)průvod

pa bukvička;-)
» 15.08.2013 - 22:30
Si tak říkám, jestli je to recese, nebo to někdo doopravdy myslí vážně... nějak mi to nejde do hlavy.
Homosexuálů neubývá, ani nepřibývá jen se o nich mluví. Byli tu vždycky, jen díky konvencím obvykle neprojevili svou orientaci. Žili a mnozí z nich žijí v heterosexuálním manželství či vztahu, protože je společnost nepřijímá, ale zeptal se jich někdo zda jsou spokojení? (Pokud tedy nemají vymytý mozek církví, to jsou šťastní vždycky...)
Jen pro zajímavost, už jsem se tu představila jako někdo, kdo studuje Indiánskou kulturu. Jak k homosexuálům přistupovali "divoši"? Nechali je žít si po svém, nikdo jim nic nevyčítal, nikdo je nepovažoval za špatné, protože jsou jiní. Nikdo je nenutil měnit svou orientaci. Byla jich tam stejná 4% jako mezi námi.
Tak se ptám, kdo je tu necivilizovaným divochem? Učme se od Indiánů pokoře a respektu. Toleranci.
» 15.08.2013 - 23:57
Kdepak nemoc, je to jen módní vlna, která se časem přežene :-D
http://www.youtube.com/watch?v=8UnfPDYsuOk
» 16.08.2013 - 06:32
krizekkk: Je mi íto, ale nemoc to je a je vědecky prokázána. Někam jsem sem hodila odkaz, přečti si ho ;)
» 16.08.2013 - 06:39
vavaoko: Proč je pro Tebe hledání zoufalství? Pro mě je přínosem, jsme člověk hodně zvídavý. Je to o rozšiřování vědomostí a i když pravda někdy člověk najde odpověďi ne právě pozitivní, stále pro mě platí, že vědět více je větším přínosem, než vědět méně. Člověk tak ví, jaké mantinely je v jeho silách překročit a jaké nikoli ;)
» 16.08.2013 - 07:35
Lidičky omlouvám se, že jsem sem zadala téma k zapřemýšlení, které vám viditelně uteklo. Evidentně se vám nelíbí nezpochybnitelný, vědecky prokázaný fakt, že homosexualita je nemoc a dumáte nad tím, bez jakýchkoli důkazných podkladů, jestli takto - podle vás "zdravých" - lidí přibývá, či je jejich počet stejný. Rovněž jste ani jeden nepostřehli, že je to téma opravdu vážné - jde totiž o budoucnost adoptovaných dětí páry stejného pohlaví a z toho pramenící jejich pokřivený pohled na svět. Nehledě na to, že budou stoprocentně šikanováni a zesměšňováni ostatními dětmi. Co to z nich po psychické stránce udělá, vám starost nedělá, mě ano. :( Moje chyba je, že přemýšlím nad budoucností, nikoli nad přítomností. Jsme asi moc zvědavá baba. Takže si asi moc nepopovídáme ;) Nevadí, přeji všem hezký den a nezlobte se, že jsem vás rozčílila, to jsem nechtěla. Máte recht - žijte přítomností, dumání nad budoucností vám nic nepřinese. Nic ve zlém, jen jsem se spletla v odhadu výše empatičnosti v této komunitě. Takže žijte tady přítomností nebo minulostí - z toho člověka hlava fakt nebolí. :D
» 16.08.2013 - 09:31
vanduledve: Timto jesi to moc nevylepšila. Jasně. Máš své přesvědčení. Budiž ti přáno.
Já leccos pamatuji. Pamatuji, že se na ulicích neobjevovali vozíčkáří, gejové, lesby, duševně nemocní, Hipies, básnící, rockeři, filozofové, poslanci atd.
Tenkrát ti muselo být fajn. Všichni byli zavření a nikdo nerušil zaprděné ticho.
Jenže to je PRYČ
Ale jen si to užij, když tě to těší. Ahoj
» 16.08.2013 - 09:33
vanduledve: V první řadě, žádný fakt není nezpochybnitelný ;-) ani když je vědecky dokázaný (vzpomeňme si na špenát). Nic není a nikdy nebude definitivní. Pokud někdo něco považuje za definitivní, nemožné vývoje, zavání to fanatismem.
V té druhé, možná hledáme, co je špatně v základu a ne důsledky. Protože není chyba v homosexuálech ale ve společnosti, která je nedokáže přijmout. Názor, že děti budou vyrůstat s pokřiveným pohledem na svět a partnerství mi přijde naprosto zcestný, děti nebudou vyrůstat ve skleníku (mají přátele, knihy, svět kolem sebe, televizi) a uvidí kolem sebe mnohé. A co udělá malé dítě, které vidí něco co nezná, nechápe? Začne se ptát. Pokud v takové rodině bude správně fungovat komunikace nikde nevidím problém.
Potenciální obětí šikany je každé dítě. Nelze stoprocentně říci, že bude nebo nebude šikanováno dítě homosexuálů, i když k tomu může mít větší předpoklady, protože jeho rodiče jsou jiní (stejně ovšem pokud mají rodiče černocha, slepce, hluchého, bez končetiny a pod). Ovšem opět na to narážíme. Pokud budeme žít ve společnosti, která netoleruje cokoliv co se vymyká, budou takové děti šikanované. Děti přejímají názory dospělých. A opět se k tomu dostávám. Učme se od Indiánů toleranci, pokoře a respektu a veďme k tomu i své děti, pak se bude žít lépe nám i dětem homosexuálů.
Upřímně je mi jich taky líto, že musejí žít ve společnosti jako je tato, která se sice navenek tolerantně tváří, ale nechová se tak.
Budoucnost tvoříme přítomností, stejně jako ji ovlivňuje minulost. Nad budoucností můžeme dumat, ale pokud neuděláme nic v přítomnosti, bude to dumání zcestné. Tedy žijme a konejme v přítomnosti, ať máme na čem postavit budoucnost.
Naopak já jsem nadšena nadhledem a názory zdejší komunity. Díky za ně :-)
» 16.08.2013 - 10:37
Já bych to nehrotila. Jednoho takového máme v rodině, říkáme mu: "Božka vstávej." "Božko oběd.". Je to prostě tak a jestli je to nemoc, tak určitě někdo vymyslí nějaké pilule, nebo injekci a z naší Božky bude zase Honza :-).
» 20.08.2013 - 11:03
Paulmatthiole
1
Inu, to je pozoruhodné dílo :-)

Podívejme se na to v bodech, abych se vyjádřil co možná nejstručněji:

1) Domnívám se, že lidstvo a jeho budoucnost ohrožuje spousta záležitostí, které jsou nade vší pochybnost nesrovnatelně závažnější, než je sexuální orientace, proto v homosexualitě při nejlepší vůli nejsem schopen (a ani ochoten) vidět globální hrozbu pro lidstvo, nehledě k tomu, že v přírodě jde o věc zcela normální,

2) naprosto mi uniká, z jakého důvodu by neměl být legální sňatek dvou homosexuálních lidí, kteří splňují zákonem stanovené podmínky - naopak mi to přijde jako ostudná záležitost, že ohledně něčeho takového musí být vůbec přijímána legislativa,

3) v článku je psáno, cituji: "Jaký vliv asi tak může mít na psychiku zdravého dítěte dívat se, jak se jeho "rodiče" stejného pohlaví líbají a souloží?"

Položím první otázku - jaký vliv bude mít na psychiku zdravého dítěte sledování soulože heterosexuálních rodičů?

Položím druhou otázku - nebylo by toto počínání v rozporu s platnou legislativou, a to bez ohledu na sexuální orientaci rodičů?

4) šikana na školách spočívá v naprosto v něčem jiném, sexuální orientace (dítěte ani rodičů) rozhodně prim nehraje - pokud máte jiné statistiky, které dokazují opak, sem s nimi,

5) Adopce dětí -heterosexuální vztah rodičů je tedy automaticky roven vztahu bezproblémovému (to jest dítě netraumatizujícímu)? Ve vší úctě, tomu se zdráhám věřit.
Postupme dále - dva homosexuální muži by tedy dítě adoptovat nemohli, dvě homosexuální ženy také ne, ale ženy by alternativu jistě našly (omlouvám se, pokud je tato formulace příliš drsná). Konečný výsledek je opět přinejmenším diskutabilní - pokud odhlédnu od toho, že nevidím žádný důvod k tomu, aby adopce proběhla, pakliže jsou oba partneři či partnerky svéprávní, a tak dále.

6) Sexuální orientaci lze do jisté míry měnit, v tom má pan Spitzer pravdu - jen mi nejsou zcela jasná slova "Vysoce motivováni homosexuálové se mohou stát heterosexuály". Co znamená sousloví "vysoce motivován"?
Navíc to, pokud homosexuál uzavře manželství a má děti, může (mimo jiné, samozřejmě) být důkazem intolerance společnosti.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.