Báseň o ...

Snad nepohorším, ale co je na lidském těle k pohoršení?
» autor: Psavec
Rád já básním o vagině,
co nám radost dává,
často se chová aktivně,
tahle mrška hravá.

Ač ji mnozí lidé haní,
přece má svou krásu,
zbytečné je proto lhaní,
najdeme v ní spásu.

Bez ní nový život není,
také rozkoš skýtá,
občas si ji muži mění,
když nás jiná vítá.

Mnoho mužů, na mou duši,
má vždy o ní zájem,
hormony když do nás buší,
tak je pro nás rájem.
Tipů: 10
» 05.07.13
» komentářů: 5
» čteno: 1081(15)
» posláno: 0


» 06.07.2013 - 10:17
Zase jsi mi vykouzlil úsměv na tváři... :) ST
» 06.07.2013 - 11:12
Ač nejsem prudérní, docela jsi mne překvapil :-)
» 06.07.2013 - 18:04
krizekkk
Tip ze staré známosti. Šlo by to i jinak...
» 11.07.2013 - 09:26
...jsi to prostě ty!:-)
» 03.11.2016 - 15:46
Je to přirozené. :)

ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Balíme | Následující: Tuniské radosti

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.