Sonet Černého Petra

**
» autor: jc senior
U hradní chtěl sloužit stráže
mundur jak poměnek květy
zdravit hostů ekvipáže
gestem prince z operety

Že k srdci bral radu tety
ten jede, kdo zavčas maže,
vlivné hledal epolety
s vahou hlasu jejich gáže

Na prvním však skončil prahu
přes úplatků mocnou snahu,
suplik, psaných v hexametru

Výška jeden a půl sáhu...
Černý Petr, prachy v tahu,
chybělo pár centimetrů
*
Tipů: 30
» 21.06.13
» komentářů: 13
» čteno: 737(26)
» posláno: 0


» 21.06.2013 - 20:27
:-))) a sakra..to nedohoní ani nedoplatí..
» 21.06.2013 - 21:01
tak to bývá,když v rukávu černá karta se skrývá..
» 21.06.2013 - 22:52
to víš Černý Petr...
» 22.06.2013 - 09:47
kdo maže ten jede
nebo naopak?
ST))
» 22.06.2013 - 10:31
Za nás to byl metr sedmdesát osm. Já je neměl. Rád jsem je neměl. Máš ST
» 22.06.2013 - 22:30
.
marná je touhy snaha
to už se tak někdy STává
» 24.06.2013 - 07:41
moje dcera chtěla byt od mala policajtka ...
minimální výška u žen je 155 cm, je po mámě, měří 153 ... přesto do přihlášky napsala 156 , nikdo ji neměřil ... už je u policie 17 let :-)
» 24.06.2013 - 20:44
:)st
» 25.06.2013 - 15:37
krizekkk
:-) ST
» 26.06.2013 - 21:06
Lostgen.
To i kdybys to nechal tak, jako jen první sloku, tak nádhernéé
» 27.06.2013 - 17:42
zenge: vavaoko: nejsembásník: Mbonita: Lota: Lostgen.: Květka Š.: krizekkk: isisleo: básněnka:
Dík, přátelé, že jste přijali moji špetku nahořklého humoru.
:o)
» 29.06.2013 - 15:35
Žádné peněz batohy,
měl si plivnout pod nohy!
:-)
» 03.07.2013 - 16:12
S Černým Petrem tak to chodí-
andělem se nestane.
Můrou je on pro okolí
ničí co se namane.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Podivné přání epigona | Následující: Kelímek z automatu

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.