~Poetické ráno~

..ta pivní pěna bílá byla..a foto--díky básněnko..
» autorka: Květka Š.
~~~~~~~~~~~
Ráno trávu zdobí rosou
ještě spí ta černá s kosou
to když pavouk minul sítě
a nevšiml si mouchy v žitě.

V jedné věži vítr dřímal
ještě by se nikam nehnal
po celý den někde fučel
co provedl?Pak jen čučel.

Prý v zahradní restauraci
z piva sfoukl i čepici
ta pivní pěna bílá byla.
Už víš kde se přilepila?

Holka, ty si vymýšlíš
přece tomu nevěříš,
pěna z piva jenom padla
jako mejdlo z umyvadla.

A to poetické ráno
co bylo rosou nazdobeno
na pivním tácku skončilo
jakoby snad ani nebylo...

~~ale bylo~~

~~~~~~~~~~
ve věži...fííí...
Tipů: 15
» 09.06.13
» komentářů: 9
» čteno: 616(11)
» posláno: 0


» 09.06.2013 - 10:33
s našlehanou pěnou básničky je ráno hned příjemnější ...ST
:-)
» 09.06.2013 - 10:41
básněnka:..díky a přeji neupršený den..:-))
» 09.06.2013 - 11:07
Jo. To se mi líbí. ST
» 09.06.2013 - 18:28
až nahoře ve věži
důsledná tam čeká kosa
dík větře, že nesněží,
pole kvetoucího prosa
mráčky v barvě pivních pěn
bílá dráha v dálce ptáčku
cimbuří kamenných stěn
čárek pět na pivním tácku
:o)
» 10.06.2013 - 15:04
***
» 10.06.2013 - 16:04
ST
» 16.06.2013 - 14:14
krizekkk
Ta první sloka nemá chybu, Květuš. ST
» 21.06.2013 - 23:33
krásná...
» 16.05.2016 - 20:51
Jů, ta pivní čepice. :)
ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: ~Do náprstku~ | Následující: ~Auto bez střechy~
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
JHB [11]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.