Báseň

ideál
» autor: PierRe Vesper
chtěl bych pochopit
Tvůj zlostný pohled
chci se Ti omluvit
za celý svět
chtěl bych básně skládat
už jenom o lásce
do rukou Ti je vkládat
v každé pohádce
jen pro Tebe bych psal
žil každým slovem
svoje srdce Tobě dal
a stal se Tvým bohem
P. S.: "čti mezi řádky
jak už tolikrát
ukončit ty hrátky
temná duše už má hlad
a nedává mi spát..."
Tipů: 6
» 01.05.13
» komentářů: 1
» čteno: 713(11)
» posláno: 0


» 08.05.2013 - 10:47
"jen pro Tebe bych psal
žil každým slovem
svoje srdce Tobě dal
a stal se Tvým bohem" => tohle se mi moc líbí....udává to celé básni směr......ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Mrdám | Následující: Plesová
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
Dueta2 [3]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.