Chci svého pana Zicha

Že by platonická láska :o))
» autorka: GABER
Už mi bude 30 let. To znamená, i když ne jednoznačně, že už jsem trochu rozumu posbírala. Proto už nesním o princi na bílém koni, který přijede, polibkem mě zachrání od mých strašných rodičů. Důsledkem polibku já patrně omdlím a on mě bude ještě jednou muset políbit, aby mne probral z mrákot. Každopádně on bude u mne a já u něj a tak až na věky. Léty a hlavně vztahy jsem trochu prozřela. Nechci pohádkového prince. Posunula jsem se dál. Chci svého pana Zicha.
Je to čistě platonický vztah, o kterém on nemá zdání a o kterém já sním každý den. Teda jednou mě načapal, jak na něj civím, když si oblékal bundu, takže možná tuší, ale spíš si myslí, že jsem trochu postižená na mozku. Což samozřejmě ještě utvrzuji tím, že na něj nemluvím a neodpovídám mu na zadané otázky. Přece si nemůže fandit ne?
Pan Zich je také ještě před 30. rokem svého života. Je zhruba stejně vysoký jako já, tj. 175cm. Jeho tělo je nádherně svalnaté. Nosí převážně bílá trika, takže přes tenkou látku snadno pozoruji pohyb každého svalu (ideálně právě při oblékání bundy). Má nádherné svalnaté ruce. Záda se mu směrem dolů zužují, jako každému správnému sportovci. Zadeček má krásně vypracovaný a i stehna se jasně tvarují pod upnutými džínami. Vlasy má tmavé, ale neustále vyholené na centimetrového ježka. Když přijde s čerstvě oholenou hlavou, prosvítají mu pod vlasy tři pihy. Ale nejvíc jsou ty jeho oči. Ty nádherně blankytně modré oči by položily na záda i modelky a herečky světového kalibru. Prostě vizuálně je dokonalý a není podivínstvím na něj zasněně civět celý den. Jenže tady asi PánBůh naděloval ve všem. Příjemným hlasem mluví na své podřízené. Nerozčiluje se, řeší vše v klidu. A je vtipný. Chytrý. Hodný. Pomáhá. Ale umí se zapřít nebo naštvat, když je v právu. Nenechá zas na sobě dříví sekat. A hlavně je to typický kardiak = chlap, co jde do vztahu srdíčkem. Takový ten sloní typ, co se zamiluje jednou za život, ale pořádně.
Zvoní mu telefon. Zvedne ho. Ještě příjemnějším hlasem než normálně zdraví svojí přítelkyni. Půjdou pokládat koberce do svého nového bytu…
Já chci svého pana Zicha…
Tipů: 4
» 27.03.13
» komentářů: 4
» čteno: 1085(17)
» posláno: 0


» 27.03.2013 - 18:36
to se ti nedivím...pěkně napsaný...ST :-)
» 28.03.2013 - 06:24
krizekkk
ST, líbí. :-)
» 28.03.2013 - 13:35
..máš ho mít.
» 07.04.2013 - 02:12
robin Marnolli: Ráda bych, ale nějak nemám štěstí, abych potkala chlapa s povahou Mirka Dušína a postavou Jean-Claude van Damma :o)))

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Dopis Ježíškovi

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.