Otevřený dopis...

poděkování odboru dopravy okres Praha-západ v Černošicích....

Vážení úředníci.
Dovolte abych vám poděkoval za uzavření silnice mezi Slapy a Třebenicemi.
Je fakt, že kamení tam ode dne uzavírky nepadá, ale co kdyby. Určitě tam však stále přebíhají neukázněné srny a kňouři. Také zde na jaře migrují stáda žab a vytvářejí tak kluzká místa podobná ledovce.
Zmíněná komunikace měla být proto uzavřena již dávno. V zimě na ní padá sníh a hrozba ohrožení těch nezodpovědných řidičů a pasažérů autobusů, kteří v honbě za adrenalinovým raušem na vozovku připomínající sjezdovku, na níž se bojí vjet i pluhy a posypové vozy, vjíždějí , je vskutku nadstandardní.
Doufám, že brzy budou následovat další uzavírky a tato opatření skončí úplným uzavřením veškerých silnic v naší vlasti. Důležitý je začátek a ten jste již učinili.
Mluvil jsem o vaší iniciativě s přítelem Vaňkem a ten vaše rozhodnutí též ocenil. Říkal, že by jste také okamžitě měli definitivně uzavřít již několikrát cvičně uzavřenou a životům velmi nebezpečnou silnici ze Štěchovic do Prahy, lemovanou improvizovanými pomníčky a hřbitovními svítilnami připomínající vyhaslé životy. Kolik jen by se ušetřilo peněz za údržbu. Tato silnice byla komunisty tak špatně vybudována, že je prakticky neopravitelná. Okolní skály byly nastraženy tak, aby si padaly kdy se jim zlíbí. A k tomu všemu po ní jezdí lidi do práce, jako by neměli na práci něco užitečnějšího ,kupříkladu (jak navrhuje přítel Vaněk), pomoci s rozmisťováním uzávěr a zákazových nedopravních značek. Říkal, že by se tak snížila i nezaměstnanost. Ptal jsem se ho, kde by pak policie tak snadno vybírala pokuty.
Odvětil, že naše policejní složky jsou natolik inteligentní, aby si tento způsob výdělku dokázaly nahradit nějakou ještě snadnější nečinností. Pak jsme se chvíli hádali, kdože je více inteligentní.
Zdali vy, nebo ta policie. Já jsem tvrdil, že vy, protože vymyslet tu uzavírku nemohl jen tak nějaký blbec. On zas se jako vždy zastával policistů. Nakonec jsme se shodli na konsensu.
A tak vás zdravíme oba, Já i Vaněk.
Tipů: 6
» 10.03.13
» komentářů: 1
» čteno: 658(15)
» posláno: 0


» 11.03.2013 - 00:46
{|:-D}

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Hádanka... | Následující: Kravina...

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.