jednou....ti napíši báseň

inspirováno...
» autorka: katpok
jednou ti napíši báseň

až budu všechna slova znát
až slunce spadne ze skal k moři
až bude vlahý vítr vát
až sama v sobě na prach shořím
pak napíši ti báseň

jednou ti napíši báseň

o všech mých slzách, co poušť saje
o růžích zvadlých ve váze
o slovech skrytých v jinotaje
o smůle, lásce, odvaze
o tom ti napíši báseň

jednou ti napíši báseň

až dopiji svou sklenku do dna
až zmizí všechny světa splíny
až budu jednou pro vždy hodná
až budem vědět, že jsme jiní
pak napíši ti báseň

jednou ti napíši báseň

o kartách, co mi věštba nese
o prosbě, kterou v sobě skrývám
o velké tmě, co čeká v lese
o prostém nic, když v dál se dívám
i o tom ti napíši báseň

víš

možná



ti jednou
napíši

báseň
Tipů: 24
» 16.02.13
» komentářů: 8
» čteno: 935(25)
» posláno: 0


» 17.02.2013 - 00:32
Snad se ji jednou dočkám, ST.
» 17.02.2013 - 10:16
jen piš:)
ST
» 17.02.2013 - 11:38
krizekkk
Tak už se do ní pusť... ST
» 17.02.2013 - 16:03
Katko..krásný
» 17.02.2013 - 19:01
...napsala jsi jich dost a budou další...
*
» 17.02.2013 - 19:49
všem moc děkuji... to nejsou splíny ani nic jiného, to jenom červené víno včera kouzlilo v mé hlavě...
» 19.04.2013 - 00:49
jednou ti napíši báseň
a možná že ji zhudebníš

pak třeba přijdeš
pod okno ji zazpívat

nápěv bude prostý
a text - mám tě rád
» 25.11.2013 - 01:56
ta se mi tak líbí, že žasnu....ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: RozPUstiLá | Následující: po vteřinách?

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.