Prezidentská volba

I když se hrozně nerad montuji do politiky, tak člověk prostě cítí, že něco v něm musí ven. Jen doufám, že to nebude vypadat jako reklama. Ale což...
» autor: Jarin Kalin
Také přispěji svou trochou k volbě prezidenta, snad nikoho zbytečně nerozčílím.

Mnou volený kandidát do druhého kola nepostoupil. Upřímně jsem to očekával, avšak neodradilo mě to a rád jsem mu dal hlas. Nechtěl jsem v prvním kole volit menší zlo, chtěl jsem konečně jednou volit někoho, kdo má mé sympatie. Na druhou stranu se do druhého kola nedostal ani kandidát, kterého jsem si tam ze srdce nepřál, a tudíž mohu být po prvním kole spokojený.

Vůči Zemanovi a Schwarzenbergovi jsem neměl vyloženě velké výhrady. Z poslední doby snad jen, že Zeman šel prosit o podporu komunisty a Schwarzenberg je v poslední době ministrem poslední-současné vlády. A právě! Všichni známe klady i zápory obou kandidátů. Kdo ne, může si vyhledat jejich životopisy.

V kampani prezidentských kandidátů pro druhé kolo bych ocenil, kdyby se oba kandidáti už během své kampaně chovali jako prezidenti. Nelíbí se mi, že kampaň Miloše Zemana připomíná předvolební kampaň politické strany. Vadí mi, že smyslem jeho kampaně je cílené poškození protikandidáta, místo aby zaměřil kampaň na sebe, na své postoje a cíle hodny hlavy státu.

Tím u mě Miloš Zeman ztratil poslední body. Obávám se, že jeho vyhrocené až nenávistné postoje přelité například na jiný stát, mocnost, náboženství apod. by nám v budoucnu jen uškodili a to nechci ani domýšlet případné následky!

Proto raději volím zkušeného diplomata, proto volím Karla!
Tipů: 1
» 22.01.13
» komentářů: 0
» čteno: 944(16)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Tohle léto | Následující: Poslanec v lochu

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.