SONET PRO TEBE V.

Je z dřívejší doby, vlastně již neaktuální. Báseň měla název MYSLEL JSEM SI a hodila se k úpravě na sonet.
» autor: Jan Maren
Já hlupák myslel si, že různice a lásky hoře,
za námi jsou a čekají nyní jen lásky sladkosti.
Různice odpluly jak trosky do moře,
Já hlupák mýlil se jak šašek, až do kosti.

Já nehrál vůbec v lásce první housle.
Nebylo času pro mé prvé, pravé místo,
byl jsem jen malé virtuální šousle.
ač věřil jsem že jdu na jistějisto.

Člověk si myslí a míní, Pámbu mění.
Budiž dík za ty Jeho změny.
Vždyť Jeho je láska, kterou nám dává.

Tak osud si s námi často hraje,
než dojdeme vytouženého ráje,
ztraceného mezi mužem a ženou. . .
Tipů: 7
» 09.01.13
» komentářů: 4
» čteno: 720(13)
» posláno: 0


» 09.01.2013 - 20:47
Hodnotit sonet po formální stránce si netroufám, nejsem na to odborník, ale po obsahové stránce se mi velmi líbila.-))
» 09.01.2013 - 21:30
krizekkk
ST
» 09.01.2013 - 22:02
ještě,že do toho ráje přece jenom někdy dojdeme :) to je na tom to povzbudivé....a určitě jsi nebyl hlupák, jen jsi věřil....ST
» 10.01.2013 - 21:11
K ráji někdy vede cesta hodně trnitá, ale stojí za to...

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: TVÉ BÁSNĚ | Následující: K JEDNOMU SRDCI

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.