všední chvilky nepoezie

..jsou různé chvilky a různé úhly pohledu..
» autorka: hanele m.
 

vodní

životy jdou ve vlnách
ty všechno nesou

i když se hladina někdy
naoko měsíce zklidní
tichá voda břehy mele

a životy nesou vlny

..


silniční

láska je jednosměrka
v lepším případě slepá ulička

ale několikaúrovňová
rušná křižovatka
by byla mnohem horší varianta

..


facebooková

zatímco mí přátelé jsou
aktivní ve hrách
můj přítel jen hraje
a skládá

i když já jsem teď krapet rozložená
doufám že si mě zase poskládá

..


svědecká

Bůh neexistuje
láska a štěstí taky ne

a nebo má každý co si zaslouží

je osamění, chlad, temnota a zlo

o nich vím
a mohu podat svědectví

..

 
Tipů: 14
» 21.12.12
» komentářů: 4
» čteno: 637(21)
» posláno: 0


» 21.12.2012 - 09:31
Líbí se mi. ST
» 22.12.2012 - 19:04
st za skládačky
» 23.12.2012 - 12:40
že by ty svátky Vánoční člověka i rozkládaly?
brzké složení, láska skládá dohromady...všichni po ní toužíme všichni ji chceme...
ST
Krásné svátky, plno lásky a štěstí...
» 25.12.2012 - 10:43
...dosvědčuji
ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: v jesličkách | Následující: nocturno ještě menší

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.