Špión - 1.část

Jmenuji se Jack Marven a nyní vám budu vyprávět příběh o tom, jak … Více již v příběhu
» autor: Rusell McDonald
Byla již temná noc a já šel sám tichou a neosvětlenou cestou, když vtom mě osvítili světla většího terénního automobilu avšak, když se světla přiblížila blíže ke mně, raději jsem se schoval do lesa a vyčkal jsem, až terénní automobil zmizí z dohledu.

Měl jsem svůj osobní cíl, ale ostatním jsem nic říkat nechtěl, protože to prostě byla jen má věc. Rozhodl jsem se jít zvláštní cestou a to, že budu žít sám a zatím nehodlám založit rodinu, poněvadž to přináší jen samé starosti a málo radosti.

A jelikož jsem osobní cíl si již splnil a to bylo to, že jsem se snažil, projít temným lesem sám což se mi podařilo, tak jsem se rozhodl, že se rozhodnu ještě pro jednu věc a to pro hodně velice důležitou. Sice se teď možná budete někteří divit, ale rozhodl jsem se, že se dám na bojová umění, abych se uměl ubránit, když by mě někdo náhodou chtěl napadnout na veřejném prostranství. Jeden totiž nikdy neví.

A tak nyní již začínám chodit na hodiny bojového umění, které se nazývá Musado avšak začíná to mít jednu nevýhodu a tou je, že na Musado začli chodít podivní lidé, kteří neví a neznají filosofii tohoto bojového umění.
Což je naštěstí dobře, protože stejně by se jí nikdy nedrželi a to je právě to špatné co dělá bojové umění ještě horší. Začal jsem Musado sice cvičit před krátkou dobou, ale co jsem zjistil, tak bylo něco neuvěřitelného. Poněvadž tady mě všichni mají za nepřítele a co víc dokonce mě někteří chtějí i zabít a to je to nejhorší a prot ojsem se rozhodl udělat jednu věc, a to že buď opustím toto město ve kterém se právě nacházím anebo podstoupím speciální výcvik abych se každému mohl ubránit a hlavně aby se tato situace, že mě chce někdo zabít již neopakovala.

Víte, když jdu sám po ulici a vidím někoho se prát, hned si uvědomím jak život je mi cenný. V pouliční rvačce stačí malá chybička a je po vás a proto, abyste tomuto předešli, musíte buď umět rychle utíkat anebo rychle všem tvrdě dát nakladačku. Horší je to však vtom případě pokud jde na vás deset chlapů co má sto kilo, protože to když se rozhodnete pro to, že jim dáte nakládačku tak při všem štěstí budete mít minimálně zlomenou ruku a nohu.

Jednou jsem šel takhle po Colonial Avenue, když vtom právě vidím jak se tam perou dva stokiloví chlápci a tak jsem si řekl, že se do toho nebude plést, ale když uviděli mě tak si řekli nejspíš že mi dají přes hubu a to z jednoho důvodu, protože mám metr sedmdesát tak jsem velmi často terčem rvaček, ale i přesto že jsem malý tak jsem velmi svalnaté a zároveň atletické postavy a taky jak jsem se již zmínil se umím již docela dost dobře prát.
Tipů: 1
» 09.11.12
» komentářů: 0
» čteno: 933(11)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Na Barikádách | Následující: Uherské Hradiště
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
online
Besinka [1]
nováčci
intuista
narozeniny
Gándhí [8]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.