Ta báseň co nelze skončit

skončit
» autor: radek oslov
Když toulá se s měsícem,
a píše o něm sonety
jen z jedním střevícem
nedá se tančit

když potká krajinu za zrcadlem
najde v něm ty city
z diapozitivu zakrytém
zkouší pochopit

Mlčení světlo se stínem
i nahé světy
zlatavým ránem
co nelze tomu uvěřit

S prvním řádkem
mlhavé štafety
zlatým písmenem
ta báseň co nelze skončit.
Tipů: 9
» 09.10.12
» komentářů: 2
» čteno: 647(8)
» posláno: 0


» 09.10.2012 - 19:50
ST))
» 10.10.2012 - 11:56
Jen s jedním střevícem, tančit se nedá
proto si druhý k prvnímu sedá
do páru slova hledá)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Slovo se někdy otočí | Následující: Mlčíš

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.