O slavíku a poezii

Víš, s poezií slavík má to složité...
» autorka: Rikitan
Víš
S poezií je to složité
Slavík v noci zpívá
A ráno bývá zabité

Slavík z kalužinky pije
Co starý smrk odráží
A kočka hladová
Skrývá se v bodláčí

Víš
Není už slavíka
Kočka šla spát
A báseň nám uniká
Tipů: 7
» 08.10.12
» komentářů: 4
» čteno: 695(11)
» posláno: 0


» 08.10.2012 - 21:40
A s ránem je fuč)
» 08.10.2012 - 22:47
Kočky jsou šelmičky hladové
ve světě je to už takové...ST))
» 16.01.2013 - 17:06
Ne, není to s tou dámou poezií jednoduché..
» 16.01.2013 - 22:23
ST.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Pošlapaní andělé a modlitba | Následující: Vůle královská
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
JHB [11]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.