Osmdesátá báseň

původně bez názvu, ale chtěla jsem svou osmdesátku na libresu pojmenovat.... :) Věnováno :*
» autorka: Toulavá
V západu slunce létat bez Ikara
s pády nad hladinou
sladkých polibků
Slané moře slz propláčou hvězdy.
/Proč jsi tak daleko?/
Měsíc Narcis shlížející na sebe
do zrcadla vodních hladín.
Hra odlesků Slunce
zamilovaného do dne
/kdy tě vidím/
a vítr ve tvých tmavých vlasech

je slyšet kroky kolejnic
vždy v páru
Tipů: 11
» 23.09.12
» komentářů: 6
» čteno: 769(19)
» posláno: 0


» 24.09.2012 - 01:56
Luna ví, že věží vanul,
plakal ti, slzel, slezl si tlak Alp,
a lad na nebesa na sebe nandala...

(Rád jsem se nocí k Tobě zatoulal... |;-)
» 24.09.2012 - 08:02
osmdesátá se moc povedla:-)..St
» 24.09.2012 - 09:08
ST
» 24.09.2012 - 10:01
Osmdesátce sluší, na mou duši
» 25.09.2012 - 07:17
Líbí
» 28.11.2012 - 11:21
a pak že to nejde nazvat...

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.