Nezodpovědný Pacient

Co se vše může stát ... 1. část ( jako každé mé dílo i toto bude dopsáno, nebojte bude to maximálně do tohoto týdne tato část.)
» autor: Rusell McDonald
Dobrý den,
rád bych vám řekl něco o sobě , o svém zaměstnání a taky o tom kde to zaměstnání provozuji. Takže ještě jednou vás zde, vítám. Jinak mé jméno je MUDr. James Clevelands, měřím zhruba 195 centrimetrů a jsem štastně ženatý a mám 5 dětí. Jinak jako doktor pracuji již neuvěřitelných 15let. Svou každodenní práci vykonávám v nemocnici u St. Patricka v Austinu v hlavním městě Texasu.
Jinak docela dost lidí říká, že jsem přímo vynikající doktor v širém okolí, avšak já jim musím někdy také něco říct a to, že : ,, Občas dost přeháníte, ale jinak mnohokrát vám děkuji." Abych nemluvil jen o sobě, tak moje žena Catherine Clevelandsová je taktéž doktorka, takže její celé jméno včetně významných a čestných titulů zní : MUDr. Catherine Clevelandsová Csc. . Má manželka není nejak zrovna vysoká, ale zase pozor není ani malá je zhruba tak střední postavy a má dlouhé černé vlasy a bujné poprsí,takže mnoho mužů mi závidí že mám tak pěknou ženu. Jinak je velice hodná a velice ráda vaří. Co nejradši vaří, nevím protože ona vaří ráda všechno na co si zrovna vzpomene anebo na to co mají zrovna ostatní chuť.

-
Nemocnice St. Patricka není zrovna malá, tuto budovu nemůžete jen tak přehlédnout. Nemocnice má totiž 5 budov označené písmeny od A do E. V každé budově jsou důležitá oddělení. V budově A pracuje Catherine, zatímco její manžel James pracuje v budově C. Catherine je specialista na kardiologii, imunulogii a patologii, avšak její manžel je velice cílevědomý a ještě k tomu pracovitý a chytrý tudíž svoje specializace v poslední době více rozšířil a to na : chirurgie, kardiologie, gynekologie, alergologie, endykrologie . Hlavně co je zajímavé je to,že má 2 atestace z chirurgie a další 2 atestace z kardiologie. Čehož se však personál a generální ředitel nemocnice St. Patricka obávají je to , že pokud by MUDr. James Clevelands odešel nejenže, že by odešla jeden ze světových lékařských špiček ale velice těžko by se na jeho místo dosazoval někdo jiný. -

-

James byl a je stále zatím úspěšný doktor. Catherine byla stejně úspěšné jako James, vlastně se dá říct že byla úspěšnější proto,že udělat takovou dráhu doktorky jako ona a ještě k tomu vychovat 5 takových hodných a rozkošnýchh dětí, tak to chce doopravdy odvahu.

Odvahy však jako by Catherine měla na rozdávání. Co však je důležité na Catherine i Jamesovi zmínit je to, že každý dokáže zastoupit jakoukoliv fuknci na kterou má specializaci nebo které alespoň do určité míry rozumí. Co je však zajímavé, no řeknu vám to raději jindy.

-

Nadcházející den, žila nemocnice více než, kdy jindy a to z jednoho prostého důvodu, že se kdesi prý stala hromadná nehoda při níž se srazilo šestnáct automobilů. Odstrašující a zároveň je tam nyní tolik zraněných.
Ještě, že nemocnice St. Patricka má svůj ,,hvězdný,, tým, který zvládne prakticky i ty nejtěžší operace, kde ostatní už by převládl strach. Do této nejužší světové a nejlepší lékařské špičky patří: James a Catherine Clevelandlovi, ale také samosebou Thomas a Paul a Jane, Ann a Mary.

-

Thomas a Paul McCallovi jsou bratři a oba měli možnost dělat doktory, jak v afrických zemí, tak třeba i v Japonsku nebo dokonce i chvíli pracovali i v Nepálu a v oblasti Tibetu. Bratři McCallovi byl dvojčata a byli si oba strašně podobní. Od Jamese a Catherine, byli o čtyři roky mladší, ale dosti zkušení. Zkušeností měli dostatek. Oba hráli ve svém vlastním volném čase i basketball, protože jejich 205 centimetrů vysoká postava byla přímo ideální na hru basketballu. Nikdy se moc nechlubili svými úspěchy, ale za zmínku stojí alespoň to,že oba krom titulu MUDr. mají ještě titul Csc. ( kandidát věd) a titul Dis. ( diplomovaný specialista). Thomasova a Paulova specializace je bakterologie, patologie a imunulogie.

-

Co je zajímavější je to,že Jane, Ann a Mary byla trojčata. Náhoda, že James a Catherine ve svém týmu mají dvojčata a trojčata nebo jen prostý omyl? To je teď jedno, rád bych vám nyní popsal tato trojčata.
Tipů: 2
» 30.08.12
» komentářů: 2
» čteno: 1124(15)
» posláno: 0


» 24.11.2012 - 09:28
jsem zvědavá na pokračování,chytlo mne to..ST
» 13.04.2013 - 16:37
Je to čtivé... jen pozor na to, že v prvním odstavci píšeš v ich formě (jako doktor James) a v dalších už vystupuješ v roli vypravěče, který najednou popisuje příběh Jamese ve třetí osobě...

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Jaký by měl být sex | Následující: Na Barikádách
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
online
Besinka, Zeanddrich E. [2]
nováčci
intuista
narozeniny
Gándhí [8]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.