Báseň v kůře stromu

Jsou různé formy jak vyznat lásku...
» autorka: Rikitan
Naivní a hloupá
Báseň skryla se
V kůře stromu
Kdosi nožem
Vyryl ji tam
Miloval totiž
A chtěl světu
Vědět to dát
Tipů: 10
» 16.08.12
» komentářů: 3
» čteno: 1076(19)
» posláno: 0


» 17.08.2012 - 10:55
..formy jsou různé
ale raději to měl své milé povědět
» 18.08.2012 - 11:00
Jako mladý nerozuma jsem tam vyryl jméno jedné moji lásky, ST.
» 20.08.2012 - 00:17
Krásně vyznaná prvoláska :)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Ráno na běžkách | Následující: Andílek nešika

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.