1. kapitola - Země Moskytů

... ( doufám že bude líbit) Thank for T.A.Elliot Copyright
» autor: Rusell McDonald
Pokud si někdo myslíte, že Moskytové jsou hmyz tak se velice plete.Poněvadž Moskytové nejsou hmyz, ale trpaslíci,kteří společně s dalšími bytostmi žijí na planetě Denat.

Na této planetě bylo mnoho území a také zde bylo mnoho území o která se vedli spory.Například území Černé Magie chtěli ho čarodějové, ale i magové, kněží a dokonce i elfové.Na planetě Denat, která byla největší planetou v galaxii Bax, žilo tolik bytostí a tolik národů že jeden se nestačil divit.

Tuhle zase byl další spor a to o obrovské území, které zabíralo jednu třetinu planety Denat, bylo to území které patřilo Moskytům. V zemi Moskytů si všichni žili dobře a skromně a nikdo se nad nikoho nestěžoval a dokonce už vůbec nikdo se nad nikoho nepovyšoval anebo dokonce to nejhorší, nikdo se před nikým nepředváděl a kdo toto porušil byl vyhoštěn ze své rodné vlasti.Ovšem těchto lidí je tu naštěstí jen opravdu málo. Moskytové mají hodně přátel, ale taky jak už to tak většinou bývá tak mají i nepřátelé, kteří jsou opravdu krutí a nemilosrdní, protože každého chtějí vždy zabít jen proto aby získali území.Úhlavními nepřátely Moskytů jsou:Černí Mágové, Černí Rytíři a jezdci, Krutovládci a rytíři ze země Temna tedy Temný Rytíři.

Tyto čtyři nepřátelé útočí na Moskyty v zimě poněvadž to mají nejvíce zásob.Ale Moskyté vždy zatímvyhráli a to z jediného důvodu.Ten důvod je ten, že tento národ dává všechny své prostředky na armádu a obranu své země.Tudíž nepřítel se buď často vzdá nebo raději uteče.Ale Moskytové jsou velice stateční válečníci a hlavně jsou velice oddáni své zemi a jsou ochotni položit klidně za ni i svůj život.
Tipů: 0
» 23.07.12
» komentářů: 0
» čteno: 901(7)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: V Slzách Francie | Následující: Hlava Ohrožena

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.