SONET O KRÁSE ŽEN

Anotaci sděluje SONET O KRÁSE ŽEN. Báseň je ilustrovaná, což zde není možné uvést. Napsaná včera, 19.07.12
» autor: Jan Maren
Pámbu dal ženě veškerou krásu
ze svého bohatého rohu hojnosti.
Smyslné rty, krásné oči a délku vlasů,
a duši, když miluje - tak plná je radosti.

Žena má tělo tvaru jak violina,
pás úzký, boky široké,
pod nimi tajenou rozkoš klína,
a štíhlé nohy, často divoké,

při jejím tanci nebo milování.
Vše na ní je ryzí, nic není zdání :
Nádherná jablka, jahůdky na vrcholku.
Pámbu dal muži překrásnou holku !

A on ji tak často denně zanedbává !
Ta světská starost o chleba s ním často mává.
Jen malíř, sochař a básník ví, kde dlí její sláva.
Tipů: 9
» 20.07.12
» komentářů: 2
» čteno: 1438(15)
» posláno: 0


» 20.07.2012 - 06:43
I ten, kdo miluje
ženě dává,
co její je
ST
» 20.07.2012 - 22:08
krása žen, mužského citu ...

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: MUŽ A ŽENA | Následující: MASOŽRAVÁ RŮŽE
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
Eyrekr [12], Tamara J [8]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.