Rub a Líc v používání mobilních telefonů

sice je to zvláštní název , ale nazval jsem tak prostě svoji praci a doufám, že se bude líbit děkuji panu A.D.Kromnikovi copyright .
» autor: Rusell McDonald
V dnešní době používá již každý mobilní telefon. Mobilní telefon si na první pohled, můžeme představit jako ,,nevinný,, přístroj, který používáme denně.

Avšak pravda je v dnešní době jiná. Dnešní mobilní telefon mají i připojení na internet či na sociální sítě, tzn.: že jsme velice ovlivňováni nejen těmito aplikacemi, ale i samostatným přístrojem.

Já osobně si myslím, že lidé používají mobilní telefon více než je nutné a někteří se stali i na mobilním telefonu závislí.

Být na něčem závislí, většinou nekončí vždy dobře a stejně tomu je i u mobilů. Co kdybychom si jednou zkusili nepoužívat mobilní telefon jeden jediný den?

Pravda nastal by ve všem chaos, ale zase si vemte, že byste poznali i jiný svět. Svět přírody či svět sportu a podobně.

Když se lidstvo dokáže bránit proti korupci, terorismus, nezaměstnanosti či proti drogám nevím proč bychom se nezvládli bránit proti zvyšujícímu tlaku mediím na nás.

Jediná myšlenka, která mě napadá je zavést den v roce kdyby se po celeém světě na ten den nepoužívali mobilní telefony.Dokážete si to představit? Já zatím ne .

Svět by se podle mého názoru měl změnit a to, že by lidé se neměli nechat, tak snadno zmanipulovat a hlavně si více zjistit informací o daných věcích, např.: o politicích si zjistit více věcí, které chceme volit.

Moudří lidí, kterých na světě není moc ani málo vědí, že lidstvo by se mělo co nejdříve odprostit od techniky a konečně začít žít normálním životem, tím myslím vzděávat se či číst mnoho knih, ze kterých získáváte mnoho cenných informací.
Tipů: 2
» 30.06.12
» komentářů: 1
» čteno: 5317(11)
» posláno: 0


» 11.08.2012 - 14:15
Myšlenka úvahy je dobrá, možná mi tam chybí více vypíchnout ty důležité body a nějaký trochu hlubší smysl. Ale jinak ST :)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Vlast | Následující: V Slzách Francie

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.