SONET O EROTICE

Ženy mají většinou rády, když je erotika jen náznaková, zabalená do pozlátka, do hezkých šatů. Poznal jsem však mou druhou lásku v životě, které nevadí řeč přímá, Sama dovede odpovědět také tak, i když ne přímo jako já. Nevadilo jí, že jsem jí napsal básničku, která sklidila zdrcující kritiku. Ba naopak.
» autor: Jan Maren
Erotika v lásce je jak štika
mezi kapry v rybníce,
co jinak by zlenivěli, jak se říká,
po ničem jak vosk svíce,

chutnali by - po bahně.
Příroda to zařídila,
visí ti však na ráhně
jako pirát, milá ženo,

popravený tvojím strachem,
vkusem, zvykem, konvencí,
oněmělá jejím pachem
domnělým a bez šancí.

V lásce je vše dovoleno,
co ze srdce jí vychází.
Vezmi si to celé věno,
co pro tebe nachází.

Otevři i ty svá ústa,
vyjdi lásce v ústrety,
neboj se, že slova hustá
zahltí tvé jemné květy

tvé lásky - lásku tobě zadusí.
Vezmi i ty je do pusy !
Láska co chce - to i zkusí !
Tipů: 10
» 18.06.12
» komentářů: 5
» čteno: 882(19)
» posláno: 0


» 18.06.2012 - 11:23
když šeptají se slova huSTá,pro toho.. komu chutnají ,proč jejich hustotu nevstřebat a nebýt za ně rád...
» 18.06.2012 - 13:30
Nic lidského ji není cizí, ST.
» 18.06.2012 - 20:36
Každému,co mu chutná.:-))
» 19.06.2012 - 00:12
1
Vlas již možná řídký...
Zato sonet hustý,
vzrušivý až stydký
vyloups ze slov krusty...
» 19.06.2012 - 16:40
Každý to rád z jiné číše-někdo zařvat jiný tiše:))
ST-líbí moc:))

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.