Inzerát

Asi mne klepne
» autor: umělec2
Prosba na Vás, drazí přátelé

Žádám Vás tímto o radu zda mám církvi auto darovat a zda to není příliš málo - nemají na PHM, nemají kde bydlet atd.

Jestli by jste taky s něčím nepřispěli?
Sice dostanou asi 450 miliard korun, ale auto se hodí, no ne?



Podal jsem inzerát:

Prodám VW Transporter 1,9 TDi 9-ti místný najeto 110.000km rv.2005 jako nový za 220.000,-Kč



Reakce

Asi je to příliš troufalá otázka, ale sháníme pro církev vícemístné auto (tranzit, transportér,..). Nějak mě v té souvislosti zaujal Váš inzerát, přestože Vaše cena vůbec neodpovídá našim finančním možnostem. Přesto si dovolím tento dotaz: Je nějaká šance, že byste byl ochoten vůz darovat církvi?? Předem děkuji za jakoukoli odpověď. Bůh Vám žehnej!! Hana C


Moje odpověď

Tato šance je. Jen bych očekával od pánaboha, že by mi daroval některý z jeho chrámů třeba nějaký na Pražském Hradě nebo Staroměstském náměstí a taky trošku toho zdraví pro moji rodinu a i Vás. S pánembohem Tomáš P


Radost obdarovávavných
Děkuji za Vaši překvapivou odpověď. Ohledně Vašeho požadavku „kompenzace“ chci říct, že můžete získat mnohem více než nějaký „chrám“. Jednak proto, že On ve skutečnosti žádný chrám nemá (co se týká budov), a jednak proto, že Vám může a chce dát něco nesrovnatelně hodnotnějšího. Také zdraví je dosažitelné i navzdory výrokům odborníků. Pro inspiraci uvádím několik odkazů.



Rozhodnete-li se tedy opravdu nám vůz darovat, rádi bychom auto využili již na naší konferenci, která je příští víkend (8.- 10. 6.2012) ve Varnsdorfu. Dovoluji si Vás tímto na ni pozvat. I jako „nevěřícímu“ Vám může být velkým přínosem. Prosím o zaslání fotky aspoň mms na 60411… a sdělení r.v. Děkujeme za brzkou odpověď. Bůh Vám žehnej!!

Opožděná reakce
Když přemýšlím o Vašem e-mailu, působí na mne příjemným dojmem dvojí moudré úvahy. Jednak předpoklad, že ta církev má něco do činění s Bohem a On by mohl dát Vám zdraví (které možná je podle lékařů "nereálné"). Jednak správné pořadí hodnot, že zdraví rodiny je pro Vás důležitější než ta suma, kterou byste mohl dostat za prodej auta.
Počítám s tím, že náš Bůh se Vám skutečně dá poznat a naplní Vaše potřeby. Jednak kvůli svému postoji bezpodmínečné a bezmezné lásky k Vám a jednak jako ocenění Vaší ochoty pomoci Jeho církvi darováním inzerovaného auta. Bůh Vám žehnej!!!

Přeji Vám Boží pokoj a milosrdenství. Marné čekání na Vaši odpověď budí dojem, že z Vaší strany šlo o pouhý žert. Já však svoje sova myslím naprosto vážně (a náš Bůh svou nabídku také), co se týká "kompenzace Vašeho příp. daru mnohonásobně vyšší hodnotou. Prosím, odvažte se je tak také brát. Tím spíš, že Boží nabídka je životně důležitá i samostatně (nejen jako "kompenzace" ceny daru).




http://apostol.webnode.cz/dominikuv-pribeh-vyzva-pro-vas/ , http://tv7.cz/?vid=1446, http://www.youtube.com/watch?v=Ra7XTCbZT7s, http://tv7.cz/?vid=1115, 1. http://tv7.cz/?vid=1276, 2. http://tv7.cz/?vid=1277, 3. http://tv7.cz/?vid=1281, http://www.tv7.cz/?vid=483, http://tv7.cz/?vid=1115,

Jsem či nejsem blázen?
Tipů: 8
» 30.05.12
» komentářů: 6
» čteno: 828(20)
» posláno: 0


» 30.05.2012 - 18:12
Občas něco daruji a občas i půjčím. Při povodních čerpadlo - hodilo se nevrátilo (cena cca 27.000,-Kč) nářadí nepočítám, práci, malování kapličky a ty na mne takto? Podám ti prst a chceš i rameno? Kdy Ty máš dost? Si občas pomyslím. Vždyť já pracuji, tak proč to taky nezkusíš. Jak je to snadná cesta. Ty máš tu svoji. A tu já nechápu. Jednou možná uvidím. Zatím si to nemyslím, pomyslím. Ale jsou tu ty otázky zda se nemýlím. Ale to je přeci lidské. No ne?!
» 30.05.2012 - 18:45
Nejsi blázen, troufalá tazatelka to přehání a dostane po nose.
Hele ale kdybys ho neprodal mohl bys udělat (za poskládání se na benzín) odvoz do Počátek v říjnu a zpátky - ono by se asi pár lidi našlo, co by se jim to hodilo (P.S. autosedačku na Miška mám, snad mu ještě bude)
» 30.05.2012 - 18:52
Romana Šamanka LadyLoba: Transporter je moc pěkný jenže já koupil pro dceru motorest a tak jsem nucen rozprodávat různé "nadbytečnosti" jako byl traktor, sekačky na trávu, kola a jinné blbosti. Když jej budu mít a i čas tak by to možné bylo. Jenže jak už bylo uvedeno všechno souvisí se vším... Bludný to kruh. A moc děkuji za tipy i komentáře. Blahopřeji k polapení manžela a tak vůbec.
» 31.05.2012 - 11:50
Čtivá povídka a nezřídka se říká... podej prst... a já říkám, nejlepší je zlatá střední cesta, nic se nemá přehánět, ani dary... :)ST**
» 02.06.2012 - 10:56
:DD úžasný
» 05.06.2012 - 17:36
Jsem v šoku,že se toto může odehrávat. Hezky popsané

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Volno běžka | Následující: DrRát byl by rád

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.