Volné pokračování básně: Jsi volný a můj...

Neplač, protože ten, kdo zavinil tvůj pláč, není hoden tvých slz. (neznámý autor)
» autorka: Leedram
Azazen již zas Tě trápí,
moji tvář teď slzy zkrápí,
již zas Tě píše do závětí,
však nesmíš létat bez perutí.

Azazen již zohavil Ti
Tvoji krásnou tvář,
již mozek z hlavy vymydlil Ti,
však nemůžeš mít svatozář.

Azazen Ti srdce sebral,
už nemůžeš mě milovat,
však servítky si při tom nebral,
leč můžeš planě slibovat.

Azazen již zahubil Tě,
může zase Tvou krev sát,
však já němě šeptám miluji Tě,
ale musím Ti přec sbohem dát...
Tipů: 6
» 30.04.12
» komentářů: 1
» čteno: 795(13)
» posláno: 0


» 01.05.2012 - 14:44
Paulmatthiole
Na Azazena si vzpomínám... ST.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Bezmocná...

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.