Modlitba pro poezii

...
» autorka: zaba.zuzla
Sytě bělavýma očima měříš.
Jsou jako dvě zrcadlící se sklíčka.
Jak surová jsou s tebou rána.
A chraň Bůh i večery a noci.
Ach propánajána.

Snad občas uvěřím, že ty věříš.
Když desatero proklouzne ti zpod víčka.
Na pranýř životem lacině odevzdána.
V okovech na nohou. Bez pomoci.
Odříkám si tě zrána.

***
Bezmocně vyrytá do duše inkoustem citu.
Zjevení, jež skutečně málokdo zří tu.
***

Pero se míhá. Myšlenka neváhá. Nelení.
Šlape mu na paty v záclonách vzezření.
Tu náhle zbrzdí se. Zastaví. Zcepení.
Vítám tě. Pojď. Mé jediné zjevení.
Tipů: 16
» 03.02.12
» komentářů: 7
» čteno: 662(14)
» posláno: 0


» 03.02.2012 - 09:15
Zajímavé:))
» 03.02.2012 - 09:50
když se v hlavě zelení...
» 03.02.2012 - 10:22
Hm...ST.
» 03.02.2012 - 11:37
St..
» 03.02.2012 - 12:52
Hmm!*
» 03.02.2012 - 14:42
Hezky se mi četla.
» 03.02.2012 - 22:58
Rád dám ST.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Hvězdo | Následující: Jednoho dne

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.