Básně pro lásky

Když tě opustí láska, básně ti zůstanou napořád.
» autor: paulo
Všechny lásky mne opustily,
zůstal jsem teď sám,
jenom básně po nich zbyly,
jednu za druhou si předčítám.

Zamilovaná byla první i třetí,
slunce zářilo v krásný sen,
v dalších pošmourno trochu bylo,
někdy pršelo i celý den.

Pak přišly básně noci,
kdy nemohl jsem spát,
šel bych třeba na kraj světa,
pro lásku bojovat a umírat!

Všechny lásky mne opustily,
s básněmi zůstal jsem sám,
čtu jednu po druhé i v noci,
jsem rád, že mi zůstaly,
jsem rád, že je mám.
Tipů: 18
» 31.01.12
» komentářů: 9
» čteno: 748(17)
» posláno: 0


» 31.01.2012 - 07:49
Také si "starší dílka" občas přečtu
a mimo jiné do šanonu tisknu.
A budu,myslím, ráda,
až budu "zralejší" a do očí/srdce si je opět vtisknu.
Velmi povedená! ST
» 31.01.2012 - 08:01
Jen to, co je ukryto v nás a řádcích, zůstává navždy...
» 31.01.2012 - 08:34
Tyhle jsou věrné, ty tě neopustí
» 31.01.2012 - 08:37
Navždy ano labuť pravdu má:)ST
» 31.01.2012 - 09:42
Básně, lásky pramínky, potěšení, vzpomínky...
» 31.01.2012 - 10:19
Básníci si Múzu načesají
jsou rádi že jim dá hubičku,
potom se zase do psaní dají
za chvíli mají o lásce básničku.
...St..
» 31.01.2012 - 13:06
pěkné!
» 31.01.2012 - 16:42
Moc pěkná.
» 31.01.2012 - 17:10
Hezká.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Láska nemá ráda | Následující: Vesmír lásky

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.