Reakce na báseň

http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=400241
Možná až jednou
tvou báseň budu číst
znovu

potom co uplyne
nějaký ten čas
a bude vše jinak

pak možná pochopím
co jsi tou básní chtěla říct
to schované v řádcích

i mezi nimi
to cos chtěla říct jim
těm tvým bývalým...
Tipů: 14
» 05.01.12
» komentářů: 7
» čteno: 787(21)
» posláno: 0


» 05.01.2012 - 09:45
Proč to musí bolet tolik
jak do srdce dřeva kolík:(
» 05.01.2012 - 10:24
že jsou stálé...
» 05.01.2012 - 12:27
Někdy je lepší nevědět.. a minulost nechat spát. Je to přeci pryč a jinak. Snad :)
» 05.01.2012 - 15:23
Na písmáku ani jeden koment.
» 05.01.2012 - 20:16
Hmm...
» 09.01.2012 - 09:02
Jo ty vzpomínky, leží v srdci jako žhavé kamínky
» 18.07.2012 - 12:17
hmmmm...není k tomu co říct...ST!

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Falešná pravda | Následující: Jedno velké kliše
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
Eyrekr [12], Tamara J [8]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.