Důležitý fotbalový zápas

» autorka: Alex Foster
Na úvod, nemám ráda ženské články. Bývají špatně napsané, nemívají hlavu a patu, nesdělují nic nového, pouze dávají prostor v diskuzích pindulínám, které mezi lakováním nehtů nemají nic lepšího na práci než sdělit ostatním že ano, ony si právě včera pořídily ty džínové šortky s vysokým pasem, bez kterých budete tohle léto v ulicích naprosto nemožná a že ony nepotřebují rady pro lepší sex, chichichi!!!
Tenhle rozhořčený výlev však nebude o ženském článku, pouze o její části. Na úvodní straně iDNES.cz mne zaujal titulek „Rozluštěte řeč těla: rady, jak porozumět neverbální komunikaci“. Hyperlink mne nasměroval přímo na ona.dnes, ovšem na článku o neverbální komunikaci se nedá nic zkazit, ne?
Autorka mne bohužel přesvědčila o opaku. Těžko jsem se prokousávala špatnou stylistikou, vnímající si spíše obsahu, než formy. A pak přišel ten kámen úrazu.
... verbálně sice souhlasí, svým tělem však dává najevo, že ho pěkně štvete, protože v televizi za deset minut začíná důležitý fotbalový zápas.

Prosím? Jaký je rozdíl mezi důležitým fotbalovým zápasem a například stanovenou schůzkou s kamarádkou? Samozřejmě tu rozdíl je, pro ženy je fotbal neskutečně dlouhé přebíhaní hřiště z jednoho konce na druhé, kamarádka pak příležitost na kafčo a poplkání. Měla bych zdůraznit, že pro běžné ženy, těch pár z nás ví, jak dokáže být určitá věc pro někoho důležitá, ač se nám zdá sebehloupější. Proč se však pořád opakuje fotbal, potažmo sport všeobecně? Narazíte na to v každém článku o špatné komunikaci, zhruba v každém třetím výlevu diskutující pindulíny a slyšíte to kolem sebe, no jo, on zase nevnímal, koukal na fotbal. V čem je fotbal horší než Ordinace v růžové Ulici? S dobrým komentátorem, což jakože Svěcený je, si fotbal stojí o čtyři stupně výš, než naivní hloupé dialogy v naivních scénách, při nichž se pindulínám tají dech, Míra Bosák pak dokáže udělat neuvěřitelný zážitek i z utkání naší reprezentace, která je jinak k pláči.

Mluvím pouze o fotbalu, to samé se však děje i s ostatními sporty. Formule? Vždyť jezdí pořád dokola! Hokej? Ani nevidím puk! Tenis? Kdyby sis ho šel raději zahrát ty!

Prosím vás, pindulíny. Klidně si pište články, klidně o tématech, o kterých moc nevíte, klidně s vaším typickým nadhledem a empatií pro ostatní pindulíny. Ale nepleťte se do něčeho, čemu absolutně nerozumíte.
Tipů: 6
» 23.12.11
» komentářů: 7
» čteno: 1373(26)
» posláno: 0


» 23.12.2011 - 15:40
Hazentla
no..já nevím...to asi není nic proti fotbalu.. spíš je to takovej zástupnej symbol.. asi jako když v článkách, co jsou pro chlapy zmiňujou ty seriály...:)
» 23.12.2011 - 18:11
Je to k zamyšlení...
» 15.01.2012 - 16:51
vava
Mohlo by to být zajímavé téma. Ale takto..
» 21.01.2012 - 11:35
vava: to není vhodná zpětná vazba :-)
» 22.01.2012 - 14:08
Šlo by to, kdybych jen tušila, co tím chtěl básník říci...takže T
» 25.01.2012 - 13:00
Přesně !! Znám jen čtyři z deseti chlapů, kteří sledují fotbal (formule1, tenis, hokej) a jsou schopni o něm zuřivě debatit. Dva z těch deseti potom sledují ty zmiňované seriály.
Tedy sport není alfou - omegou života chlapů (pivo většinou ano :-)) )
» 25.01.2012 - 13:02
A ještě dodám : s tím hodnocením sdělné úrovně sportovního zápasu versus medový seriál naprosto souhlasím.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Následující: Snuff

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.