Touha... Vášeň... Chtíč...

Pozoruji ji… Zorničky má zúžené a barva duhovek nádherně ladí k nebi. Ústa má mírně pootevřená. Lehce se kouše do rtu… Porcelánová pleť se rozprostírá po celém těle. Do výstřihu se schovává kovový přívěšek, který jsem jí dala při našem prvním společném večeru. Je krásná, okouzlující… Neúprosně mě mučí a svádí zároveň – svou existencí. Je mi moc dobře, když je mi na blízku.
Zvednu jí bradu a donutím jí topit její oči do mých. Za vší ironií se v nich ukrývá smutek a možná i trochu naděje. Ví bůh, jestli je má, jestli chce mou být… Chtěla bych umět číst její myšlěnky. Vidět jí do hlavy. Ale ze všeho nejvíc bych jí chtěla pomoci.
Pevně mě chytí za pas a já si ji přitáhnu co nejtěsněji k sobě. Jen stojíme a užíváme si onu chvíli. Vzhlédne ke mně. Povolím objetí, abych na ni lépe viděla a i ona na mě jen tak chvíli kouká. Nabídnu se, že jí udělám masáž. S lišáckým usměvem se ke mě otočí zády a sundá si triko.
Na dosah ruky mám nádherně tvarované tělo, rovná záda s krásným tetováním, jemně naznačenou linii páteře, úzký pas. Chvíli ji masíruji krční svaly. A pak ji pohladím po ramenou a sjedu až k pasu. Prohne se a opře se o napnuté ruce. Chvíli jí takhle dráždím…
Obrátí se ke mě a nečekaně mě přitlačí na stěnu. Prohlížím si jí a hlavou se mi honí myšlenky na to, jak tohle asi skončí. V očích má touhu, takovou, jakou jsem ještě nikdy neviděla. Chytím jí za hlavou a naše rty se spojí. Vyhrne mi triko a dotýká se mých ňader. Bradavky mi ztuhly vzrušením, cítí to a usměje se.
Mazlíme se nekonečně dlouho, naše polibky nabírají na vášni, hladím jí po celém těle, stejně jako ona mě. Svléknu jí zbytek oblečení a hraji si s nahým tělem, její stehno mám mezi svýma nohama. Kůže jí sálá horkem. Líbám jí na klíční kosti, saji jí bradavky a ona se lehce chvěje pod mými doteky. Slyším její tlumené vzdechy.
Cítím tu touhu milování…
Tipů: 15
» 14.12.11
» komentářů: 5
» čteno: 2057(50)
» posláno: 0


» 14.12.2011 - 12:01
vzrušení ...
» 14.12.2011 - 12:25
Mooc pěkný..skoro bych si myslela,že píšeš o Bethy:)..
» 15.12.2011 - 00:42
ST!
» 19.07.2012 - 10:11
probouzíš ve mě svými verši touhy i přání...super
» 16.01.2013 - 17:41
Takově nějaké jako vytržené z kontextu a a hlavně ten konec mi přišel odbytý, ale tak na někoho to asi působí lépe, každopádně hezký pokus :)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.