POKLIČKA NA HRNEC aneb BUĎME UPŘÍMNÍ

15.kapitola z knihy „Kdo š... v žitě“ – čili opět erotika, tentokrát trochu jinak a v podstatě o homosexualitě /podotýkám – problémy se váží k hrdince knihy, názory jsou tudíž Týniny. Nicméně potažmo s ní jsou tyto názory mé.
» autorka: Judita
» archiv Úvahy / Ostatní
Já už ve svým eroticky pohnutým životě narazila na pěkných pár šukocvoků. Abyste věděli, já tydlety choutky nikomu neberu a ani se neodvažuju kohokoli soudit – byť třeba nejsem stavu dospět k pochopení.
Ať si každý provádí pod svou duchnou, co je mu libo. Já jen každýmu ze srdce přeju, aby si našel šukocvoka či šukocvočku, kterejm se právě to jeho šukocvakání líbí.
On to totiž JE problém, co si budem povídat.
Co mně jen dalo práce objevit Pavla. On mě hledal ještě dýl. Problém je v tom, že jakmile nejste takzvaně NORMÁLNÍ, tak máte problém. Teda víc problémů.
Problém jako takový, problém se sebou samým a jako by to nestačilo, problém s okolím.
A je velký problém se s tím problémem vyrovnat a bezproblémově žít se svým problémem v pohodě (za poslechu jazzu) dál. On ten šukocvakací problém totiž nikdy nezmizí a vy máte jedinou šanci, a to najít k sobě jedince se stejným šukocvakacím problémem nebo vzájemně provázaným problémem či snad jen někoho, komu váš problém nevadí, ba třeba dokonce se mu i značně líbí – přestože sám ho nemá.

Abych vám to osvětlila. Například já mám jiný problém než Pavel a Pavel má jiný problém nežli já. Nikdy jsme si nelhali. Zkusili jsme to spolu, vědouce, do čeho jdeme, a dospěli k tomu, že nám to báječně klape a vyhovuje. Až jsme z toho celý ušukocvakaný.
Jenže – představte si kupříkladu sadistu, jenž si nabrnkne dominu. A popusťte uzdu svý fantazii a představte si, že si cosi vespolek předstíraj, tluměj svý vášně – což musí bejt přetěžká a neuspokojivá pruda, která dřív či později bouchne. Oni se dokonce vezmou! Doufejme jen, že dřív, než-li ve své lži nezodpovědně splodí nového tvorečka – ocitají se v rozvodové síni. Přímo je vidím, museli je tam však dopravit kamarádi – rozkošně potlučené a na vozejčkách!
Zatajili totiž před sebou problém vzájemně neslučitelný. Sadista si musí najít masochistku a naopak. Čímž se situace mění na problém vzájemně provázaný čili nic.
Fekalista si musí najít fekalistku. To je nasnadě! V tom jemnějším provedení se to snad dá ještě překousnout, milujeme-li. Naproti tomu je libo kaviár? Prostě NE! Jsou určité meze, i kdybychom milovali sebevíc. A ti, kteří je nemají, v tom musí jet společně. Dobrovolně a s chutí – proti gustu, žádnej dišputát.
A dost! Už mě to unavuje. Takle bychom mohli pokračovat do nekonečna. Jednoduše a stručně – svý k svýmu.

Jo, vy máte dojem, že jsem z těchdle šukocvakacích zauzlení vynechala homosexualitu? No, bodejť né.
Homosexualita není pražádný šukocvakací problém. Ovšem na druhou stranu nejeden homosexuál nějaký šukocvakací problém má – stejně jako heterosexuál.
Homosexualita je problém společenský. A proč?! Toliko proto, že je mezi námi doposud hojnost netolerantních zabedněnců, kteří, sami zakrývajíce svou nedokonalost – povětšinou duševní – a své vlastní hříchy, plivou rozvášněni svou pochybnou morálkou jed na ty druhé, slabší, páč v menšině.
Kdo dává těmto křiklounům právo určovat, kdo nebo co je normální. Vy to s jistotou víte?! Já tedy ne!
Co když je normální být homosexuál a my heteráci jsme cosi nepatřičnýho. Fatální omyl přírody. Co když jsme měli touto planetou proletět neschopni se množit, tudíž neschopni ji pomalu, leč jistě zničit!
Demagogie? Ano, naprostá, to uznávám.
Proč však nedopřát homosexuálním párům legální soužití?
Nač?! Nenaplňují přece základní funkci pro lejstrové spojení dvou jedinců! Neměli bychom tudíž zejtra vyrazit do ulic, vyhledat páry, které v manželství nezplodily ratolesti – ať už mohly nebo nemohly – a sebrat jim jejich oddací listy? Co je nám po tom, že se mají prostě a jednoduše rádi?!
Posíláme homosexuály na léčení. Dobrá – ať jdou. Avšak jen když my půjdeme s nimi – léčit se z heterosexuality. Je to absolutně stejná absurdní pitomost. Tak proč ji nezkusit, že?

A víte co?
Nebuďte N O R M Á L N Í.
Být „normální“ musí být totiž pěkná nuda.
Buďte T O L E R A N T N Í.
Všem se nám tu vespolek bude lépe dýchat.

A na závěr vzkaz pro homosexuály: I vy buďte tolerantní.
A nezapomínejte: POKLIČKA NA HRNEC ...
_______________________________________________________

Pod čarou: Toto celé dílko vzniklo kolem přelomu století. Dnes již mohu s úlevou říci, že v naší zemi konečně mají homosexuálové svá právem náležející práva. Byť tomu předcházely ostudně mnoho let se vlekoucí tahanice v našem skvělém parlamentu plném erudovaných hlav.
» 15.04.2007
» komentářů: 21

» 15.04.2007 - 19:40
Lorraine:
Možná bude těm, kteří netolerují homosexualitu v budoucím životě ještě před narozením dána stejná orientace...a pak jsem zvědavá, jak se s tím poperou )
» 15.04.2007 - 21:31
Judita:
Přesně tak! Ikdyž nepřejme druhým takové životní komplikace. Člověk musí mít strašlivou kliku, aby potkal tu správnou druhou polovičku, s kterou by se mu ruku v ruce lehčeji kráčelo po tomto světě – a homosexuálové to hledání mají ještě o mnoho těžší a složitější.
A děkuji za komentář
» 16.04.2007 - 00:44
carodejka:
Krasne jsi se vyjadrila, myslim ze mohu rici presne!
» 16.04.2007 - 01:09
Rádoby zoufalá:
z toho začátku bych šukozcvokla, ale podařilo se mi (je na mě mírně pozdě) udržet pozornost a chápat:-)
a ohledně politické, biologické a etické problematiky zastávám Tvůj názor – se mi líbilo to, že bychom se měli jít léčit z heterosexuality. Já jsem tenhle názor brala za samozřejmý a docela mě postupem času udivovalo, kolik lidí je tak nechápavých..
» 16.04.2007 - 16:50
Lota:
...jsem spíš pošuk...jinak bych to raději dál nerozváděla...ale díky životu, který mi taky leccos naučil, jsem snad i tolerantní...a tak mi milá Judit tykej...děláme to tady všichni...Liter je rodina...ale v jednom bych tolerantní nebyla...četla jsem tvoje vyznání, zasažené nemocí doby...svůj nástroj,který mi je přítelem za každé nálady, bych si vyrvat nikdy, nikdy nenechala...nenávidím bezcitné exekutory...kteří házejí všechny do jednoho pytle...ale to už je pro další úvahu...jinak s tebou naprosto souhlasím...a také ti upřímně děkuji za slova chvály,ať už znám svoje slabiny, přesto potěší...
» 16.04.2007 - 17:14
Judita:
Milý Pošuku!
Oprava: Milá Loto! )
Ty housle moc bolí, ale Jiřík nelení a mimo počítače mi už shání k narozkám housle. A jak mi na něj včera nechtíc „práskla “ jeho žena Monika, už je i sehnal. Prý jsou příšerné. Ale to ona může těžko posoudit. Jsem na ně šíleně zvědavá, a ať jsou jaké chtějí, jen když budu moci opět pohladit smyčcem struny.
A na exekutory nevrčím. Ti, které jsem – ač bohužel – poznala já, byli slušní, jen si plnili své povinnosti.
Nadávat mohu jen sama sobě – občas spílám osudu, ale to jen abych si ulevila. Nemohu si přece nadávat od úsvitu do úsvitu, no uznej! Na někoho ty své skopičiny občas shodit musím. Děkuji Judita
» 16.04.2007 - 17:54
Lota:
...jestli bych se nepicla...už jsem ti jednou odpověděla a počítač mě vypekl...odpověď nenávratně zmizela...chci říct...všechno co nám život nadělí je škola života...to už víš, tak proč mudrovat...omlouvám se exekutorům...máš pravdu i tam jsou vyjímky...a slušné housle?...no,nevím...nedávno jsem sledovala soutěž mladých talentů...vítěz, dostal housle...ten chlapec plakal...byl z chudé rodiny...svoje vlastní housle nikdy neměl...tak jsem mohutně plakala s ním...
» 16.04.2007 - 18:43
Judita:
Na „slušné“ housle s medově znějícími hloubkami se nejspíš již nikdy nezmůžu. Ikdyž – život ještě nekončí ...
A pro své Hopfky (to -o by nad sebou mělo mít dvě tečky!) budu vždycinky naříkat, ale nesmím často, poněvadž se v těch chvílích nemám ráda a to není duši prospěšné.
A díky Loto
» 17.04.2007 - 13:07
J.Švihovský:
Po přečtení jsem začal přemýšlet, co mi tvoje úvaha dala. Nejdříve jsem myslel, že je to jen takové plácání do vody, ale pak jsem si uvědomil tu obrovskou pravdu cos vyslovila až jsem z toho měl mírnou erekci, nebo vlastně v mém věku asi něco jiného Budu se těšit na další úvahy.
» 17.04.2007 - 22:19
Judita:
Za každý komentář velice děkuji. Mám radost, že někomu stály mé řádky za zamyšlení.
Vaše zmodralá ) Judita
» 17.04.2007 - 22:49
Siorak:
Tak já asi nejsem vůbec normální. Protože kolem jsou samí šukocvoci. A já ne. Jsem asi i dost tolerantní. NEJSEM šukocvok – klasika je nejlepší. A v tom jsem nejspíš nenormální. A ještě to drze přiznám. Je mi to fuk.
» 18.04.2007 - 13:07
umělec2:
Požitky a prožitky to je jako voda a oheň. Zaujala mne Tvoje úvaha i popis životního virtuoství, hraní, psaní a žití. Já díky za komentář
» 22.04.2007 - 14:00
Bíša:
Znáš mé nitro, jsem Tolerantní blázen...
» 24.04.2007 - 17:08
stryc:
Tož děvča neblbni, šak tu sa mosí aj neco dělat, né sedět enom u bedny. Včím nevím kam patřím, asi sa pújdu podívat ... . Měj sa krásně a prsty pořád na písmenkách.
» 08.05.2007 - 21:28
...správně, tolerance je to slovo
» 15.05.2007 - 10:54
sluníčko sedmitečné:
Hmmmm....:)Každý sám řekne si svůj komenář,a mnoho lidí se v tomhle dílku pozná!:)
» 27.05.2007 - 21:40
čubík:
...je zvláštně...nepříjemně příjemné...nebýt normální...jojo...:)
» 14.06.2007 - 10:27
s.e.n:
Ta povídkaje velmi prospěšná.Více než 10 romancí o lásce.Vždyť to taky o lásce je.A hodně o toleranci.
Mělo by se psát s takovým tématem častěji a také i Ti co se jich to týká. Jen hlupák by se jim smál a to nemůže vadit.
» 19.06.2007 - 07:53
STIMPRE:
..uf..to jsem potřebovala..těch zabedněnců je většina..takže se jen tak k vesmíru nepohnem;o)
» 19.06.2007 - 17:44
WhiteSkull:
...jsi druhá u koho čtu něco tak dlouhého ...:) ...
...viděl jsem Divadelní Studio Továrna – Česká Pornografie ...a tohle mi to hodně připomíná ...řvu sto ...
» 28.02.2011 - 12:41
Corsica:
Já teda homosexualitu netoleruju, ať si řiká kdo chce co chce. Každej má právo na názor a ten můj zní: Je to nechutný, a nedělám rozdíly mezi lesbami a gayi. Velice zajímavě zní věta „pojďme se léčit ze své heterosexuality“
Jenže heterosexualita má opodstatnění, a to biologické. Jejím cílem je zplození potomka, aby lidstvo nevyhynulo. Jenže homosexuality před evolucí neobhájíš, stejně tak jako přede mnou.
Předchozí: NEHODA NENÍ NÁHODA | Následující: MILOSTNÝ MAIL

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.