Počátky 2010

sepsala jsem většinu informací o srazu v Počátkách, které by vás mohli zajímat, tak nebodujte. Mělo by to být přehlednější než v DF.
» autorka: Štěpina
» archiv Básně / Ostatní
Tak konečně jsem převedla po prázdninách děti na školní režim, přichystala pro rodinu vše, co patří k pouti a teď konečně mohu přepnout do režimu POČÁTKY 2010 – SRAZ LITERU.

Takže pro ty, co třeba nevědí nic a nebo něco zapomněli.

Sraz se již po třetí koná v rekreačním středisku Valcha v Počátkách u Pelhřimova (www.tomandlovi.cz). Máme zde zajištěné ubytování (na vícelůžkových pokojích) a stravu (snídani, oběd, večeři). Termín je 1.-3.10.2010.

Dopravit se tam lze vlastním vozem (v případě potřeby vysvětlím cestu), autobusem do Počátek a pak asi 1 km pěšky alejí (např. z Prahy jsou docela dobré spoje) a nebo vlakem (tady už je trochu problém, nádraží Počátky-Žirovnice je asi 4 km daleko a bude lepší se předem s někým domluvit na odvoz z nádraží, obvykle tuto službu nabízí i gabkin – jo a dobré spojení je z Plzně a Brna).

Přijet můžete kdykoliv. Základní taxa 422 Kč je od sobotního oběda do nedělní snídaně. Ale jako vždy asi přijede většina v pátek večer. V tom případě doplatíte na místě ještě nocleh a stravu za pátek a sobotní snídani. Přijet můžete i bez nocování. Třeba jen na páteční večer a v noci domů (ale nemusíte tak zažít všechny účastníky) nebo jen na sobotu přes den (v tom případě mi včas napište, jestli chcete objednat jídlo, např oběd nebo i večeři.

Program je volný. Pevné jsou jen časy jídel. Dá se tu jít na procházky do okolí (lesy, rybníky i město), sportovat, rybařit, posedět v hospůdce nebo na terase (pokud bude teplo), zpívat při kytaře a letos se tu bude prý i tančit . Neplánuje se žádné čtení svých dílek. Dá se tu pobýt v kolektivu i chvilku o samotě, pokud by vám to víc vyhovovalo. Ale o údajných avizovaných samotářích, kteří se nakonec kolektivu v Počátkách vůbec nestranili bych mohla vyprávět .

Ubytování je většinou na 2-4 lůžkových pokojích ve zděné budově. Je ve vašem zájmu se s někým domluvit na společném pokoji. Ostatní poskládám dle svého uvážení. Jednolůžkové pokoje většinou nemohu přislíbit, jejich počet je hodně omezený. Naopak uvítám skupinky třeba po 4 i 5 na pokoji. Protože, jestli se vás přihlásí víc než vloni, budu muset co nejvíce využít kapacity pokojů. Ale věřím, že to nějak vyřešíme a nebudeme muset vyhlásit STOP stav.

Nedoporučuji přivážet vlastní alkohol s tím, že ho budu konzumovat na jídelně nebo v hospůdce. Ale taková procházka ke studánce se slivovicí není vůbec špatná. A nepočítejte, že na Valše koupíte nějaké jídlo. Možná snad nějaké brambůrky. Ale je konec sezony, tak zásoby tu nebudou veliké.

Pokud jde o děti a psy .... Oboje je povoleno, ale za oboje se platí a hlavně psi by měli být vychovaní a společenští. A děti .... Ale cenu za psy vám z hlavy neřeknu. Děti do 10 let platí 320 Kč, starší 10 let 410 Kč. Je tedy čistě na vás, zda si své miláčky s sebou vezmete. Ale zatím tam vždy nějaké děti i psi byli.

Tak snad jsem vyčerpala všechny informace i odpovědi na případné dotazy, které se každoročně objevují. Pokud vás ještě cokoli napadne, klidně se mi ve vzkazu ozvěte. Na tento měsíc mám rezervovaný PC na organizování srazu.

Jestli se ještě něco důležitého objeví, dopíšu to sem pod čarou. Stejně tak tu budu zveřejňovat seznam lidí, kteří se přihlásili. Pokud máte něco proti předběžnému zveřejnění vaší účasti, dejte mi to včas vědět. Takže pokud jste zvědaví, doporučuji sledovat tuto aktualizaci.

A teď shrnu několik kroků, co byste měli udělat, pokud chcete přijet:

1) poslat peníze na účet (422 Kč na účet č. 622718359/0800, jako variabilní symbol uveďte číslo svého OP)

2) poslat mi vzkaz s následujícími informacemi (můžete i postupně, jak co budete vědět):
– hlásím se a zaplatil jsem (napište číslo vašeho OP = variabilní symbol)
– přijedu v pátek nebo sobotu s noclehem
– přijedu jen na krátkou návštěvu (chci/nechci zajistit oběd/večeři).
– na pokoji bych chtěl/a být s ....
– jakmile budete vědět přesnější čas příjezdu, příp. dopravní prostředek dejte mi včas před odjezdem vědět.
– pokud chcete, můžete pro lepší kontakt napsat i své telefonní číslo, na oplátku vám pošlu svoje.

3) už vám zbývá jen dojet do Počátek

Tak s chutí do toho. Já si jdu překopírovat loňské tabulky, abych mohla začít sepisovat nové seznamy.

******************************************************

Tak zatím uvádím možné účastníky (ze zkušeností vím, že se to může do odjezdu ještě změnit). Tento seznam je na základě oficiálních přihlášek a doplnila jsem je o ty, kteří se sice ještě oficiálně nepřihlásili, ale z osobních vzkazů a příspěvků v DF tušíme, že pojedou:

gabkin
Štěpina
Katpok + 2 příšerky
nejsembásník
Poustevník Jirka
jita.1965
Siorak
čubík
G.P.
Levandule
Zasr.romantik
LadyLoba Romana
JardaCH
N.
Lucie Teru
Otrik
jára spots
Veru
Xebeche
Chancer
Dota Slunská
labuť
Lorraine
sfcanon
teo7322
Viktorie Zvalová
Agniezka
Mbonita
drsnosrstej kokršpaněl
saddova
nehledaná
Dygi
Kars
LUKiO
Jehlaspichlas
Gabkinsson
Tacca
kuskus pruhovaná + kluk
René Vulkán
cado
Lí.
Patrikus
Bambulka
» 06.09.2010
» komentářů: 22

» 06.09.2010 - 23:57
Zasr. romantik:
Klaním se, Zuzi! Takhle to mít v malíku a nadrátováno, všechna čest! Tak přeji zdar téhle akci a mohu potvrdit: byl jsem na Valše dvakrát a při troše snahy ze strany hostů (jako nás) je to tam skvělý!!! A nezapomeňte, jak si to uděláme, takový to budem mít!
Tak ať se vše povede a sejdeme se všichni dobře naladěni. A ty nedobře naladěné, nedej Bože, špatně naladěné, přeladíme! Holky a kluci, těšte se!
» 07.09.2010 - 00:06
Romana Šamanka:
jestli se nevyskytnou zadne prekazky v letecke doprave z Compostely do Madridu a z Madridu (pres Dusseldorf) do Prahy mela bych dorazit spolecne s JardouCh. ... cus ..
Romana
» 07.09.2010 - 21:54
díky
» 14.09.2010 - 09:07
zzlatý:
Štěpi, díky za velmi podrobnou informaci. Rád bych zase alespoň na chvilku přijel, jenom zatím nevím, jak to udělat... Bohužel v Počátkách se žádné „divoké“ karty neudělují...
» 14.09.2010 - 21:09
Zdravím – já ještě stále přemýšlím nad tím, zda mi to vyjde:(
» 17.09.2010 - 13:52
Agniezka:
doufám, že vše vyjde jak má, a uvidíme se ) těším se
» 18.09.2010 - 20:48
saddova:
Ahoj... prijela bych se podívat, ale asi jen na skok, abych vas pozdravila... ale nevim teda jestli si me jeste nekdo pamatujete )
» 19.09.2010 - 13:07
čubík:
...neboj Sadd, tak výrazná postava se nezapomíná...:)
» 19.09.2010 - 15:36
jehlaspichlas:
saddová: já tebe určitě ne.
» 21.09.2010 - 09:26
drsnosrstej kokršpaněl:
„...a hlavně psi by měli být vychovaní a společenští.“ hmm... až takové nároky... no, pokusím se
» 22.09.2010 - 07:49
Jiří I.Zahradník:
Pokud se mi podaří urvat od stolu i od lože, moc rád přijedu aspoň na skok... ale předem nic neslibuju.
» 22.09.2010 - 11:48
Zasr. romantik:
Drsňáku, četl jsem si tvůj koment v kanceláři tajně při poradě a řiditel mne vyrazil, prý že se mu směju za jeho zády nahlas do očí! Nebyl jsem k utišení. Pochop, že jsem nucen u tebe uplatňovat adekvátní náhradu za zkrácení mého příjmu.
Budeš mi muset ukázat alespoň jeden ukázkový aport plného půllitru! A pivo ti klíďo zaplatím!
» 22.09.2010 - 15:17
pamp_elka:
Jiří I., pro Tebe já vidím jakési těžké a riskantní, ale možná zajímavé řešení – škoda, že asi není pro Tebe, když ho nevidíš sám...:)
» 22.09.2010 - 21:10
drsnosrstej kokršpaněl:
ZR: pokud si dobře pamatuju, tak tam mají Ježka a ten se dost špatně bere do huby (chutná teprve, když se do něj trochu víc zakousnu)... ale, pokud jsem ti takhle vypěnil šéfa, tak uznávám že tobě pěnu ještě dlužím, no... tedy, milerád
» 25.09.2010 - 20:21
zzlatý:
Bohužel nepřijedu ani na skok. Je mi to sice velmi líto, že po nějakém čase nepotkám alespoň na chvilku ty, kteří jsou mi milí, ale ani ty, které jsem osobně ještě nestačil poznat. Bohužel nemoci nechodí po horách... Hezky si to užijte ...
» 27.09.2010 - 12:22
Levandule:
Myslím, že už i podle přijaté platby na účtu by mělo být jasné, že G.P. a Levandule přijedou Díky za vše!
» 30.09.2010 - 08:32
hlásím, že jsme zdravé, máme zaplaceno a zítrsa dorazíme...
» 30.09.2010 - 08:34
zítra... se tak těším, až se mi písmenka pletou
» 30.09.2010 - 19:09
čubík:
...s bambulkou na konci to vypadá hezky...:))
» 01.10.2010 - 09:18
čubík:
...jen klíd, Bambulko, ČD jsou známé svou spolehlivostí...:)
» 01.10.2010 - 11:28
M.arek:
já bych všem chtěl popřát krásné Počátky, aby vám vyšlo počasí-o zábavu strach nemám, to půjde skvěle a samo:-)) – zkrátka ať se máte moc FAJN!:-)
» 31.10.2010 - 13:04
Corsica:
Už jsem si myslel že jediná cesta starších nad 50 let vede do hospody a zpět, tak vidím, že někteří i do Pelhřimova
Na takovejhle sraz by mně nikdo nedokopal a kdyby jo, hned by jste mě zase vykopali ven, ale jestli budou fotky (a jako že určitě jo), rád si je prohlídnu
Předchozí: Do třetice ... | Následující: Čokoládové hrudky
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
JHB [11]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.