Báseň posledního soudu

Domesday Poem
...

máme doma betlém
30 000
obyvatel
ale jinej než má soused
zvanej Vilém
(Dobyvatel)

máme taky různý
zájmy
on ten jeho
(znáte Brity)

chce svět vytrvale dobýt
stovkou mašlí
s Hello Kitty

...
Tipů: 14
» 16.04.20
» komentářů: 6
» čteno: 510(15)
» posláno: 0


» 16.04.2020 - 07:34
Hazentla
To má mnohem víc vrstev než by se zdálo.
Ale Hello Kitty...a tím dostaneš skoro každou ;-)
I když já mám radši Goodbye Kitty ♡
=(^_^)=
» 16.04.2020 - 07:55
Začátek vtipný, vlastně celá minibáseň je "jeden rozvinutý nápad".
Drhnu na verši: chce svět vytrvale dobýt
ke slovu VYTRVALE by mi lépe sedlo DOBÝVAT
nebo bych dala pouze - DOBÝT bez vytrvale.
Máš poetické vnímání světa odlišné od jiných autorů, tvá tvorba je dobře rozpoznatelná a mně se zamlouvá zejména její humorná STrunka.
» 16.04.2020 - 19:43
Mám jen super tip
» 16.04.2020 - 21:51
ST od mejch koStí
světu povrchnosti..
» 16.04.2020 - 23:41
Moje čtenářské srdce si tvoje dílko dobylo.

Mimochodem – tady nám běhají čtyři kočky bez mašlí a v dětství jsme měli fenku jménem Kitty.
» 30.04.2020 - 08:03
Krásná absurditka.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Devadesátky | Následující: Manhattan

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.