Báseň, co n e ch t ě la b ý t n a p s á n a
/věnováno/
http://www.youtube.com/watch?v=54XztbNJ87g
» autorka: Bambulka |
***
Nejcennější dar
balí do novin
mastných od sádla
Vzteky jak Avatar
a v mezižebří
rýhy rypadla
tohle bolí
Říká "už nechci"
ale vlastně
pořád doufá
a dál do ran solí.
/ale nefouká .../
***
Nejcennější dar
balí do novin
mastných od sádla
Vzteky jak Avatar
a v mezižebří
rýhy rypadla
tohle bolí
Říká "už nechci"
ale vlastně
pořád doufá
a dál do ran solí.
/ale nefouká .../
***
Tipů: 49
» 24.03.12
» komentářů: 17
» čteno: 988(44)
» posláno: 0
» nahlásit
Ze sbírky: Pro Kellyho
» 24.03.2012 - 10:55
1
Bylo by zlé. kdyby nebyla napsána. Nikdo jiný by ji totiž nenapsal. Nikdy. ST
» 24.03.2012 - 22:13
Paulmatthiole
ST za zpodobnění reality.
» 26.03.2012 - 06:53
nesypej sůl do ran, které láskou bolí,
jen drásáš srdce, co pomalu se drolí ...
jen drásáš srdce, co pomalu se drolí ...
» 11.04.2012 - 14:02
někdy jsme jak psanci
jindy jako borci
život je směs hodnot
a...
Ty teď máš špatnou porci
:(
jindy jako borci
život je směs hodnot
a...
Ty teď máš špatnou porci
:(
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: N e č e k e j | Následující: O b n a ž e n á /... Ačkoliv nechci .../